sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La presència d'una cadira salvaescaleras en la llar proporciona innombrables beneficis per a aquells que experimenten limitacions de mobilitat. En primer lloc, garanteix la independència en permetre que les persones amb poca mobilitat superin les barreres de les escales de manera segura i eficient. Aquest dispositiu no sols facilita l'accés a diferents nivells de la casa, sinó que també promou l'autonomia i l'autoestima dels qui l'utilitzen. És per aquesta raó que s'ha instal·lat una cadira salvaescaleras en aquesta casa particular a Arnes.

La seguretat és un altre aspecte fonamental. En reduir el risc de caigudes i lesions associades amb la mobilitat limitada, la cadira salvaescaleras brinda pau mental tant als usuaris com als seus familiars. A més, millora la qualitat de vida en proporcionar una solució pràctica i còmoda per al desplaçament diari. La capacitat d'accedir fàcilment a totes les àrees de la llar contribueix a mantenir la connexió amb l'entorn familiar i a gaudir plenament de la vida quotidiana.

Característiques de la Silla Salvaescaleras Socius instal·lada a Arnes

La cadira salvaescaleras Socius es destaca pel seu disseny versàtil i segur, especialment dissenyat per a trams d'escala corbs. El seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera assegura un desplaçament suau i precís. L'adaptabilitat a ambients tant interiors com exteriors la converteix en una solució integral.

Els coixins de material plàstic no sols ofereixen comoditat, sinó que també faciliten la neteja, garantint un manteniment senzill. La seguretat es reforça amb un cinturó de seguretat de sèrie, moqueta antilliscant en el reposapeus i sensors antiobstacles per a prevenir qualsevol perill d'atrapament. L'opció de gir automàtic o manual proporciona flexibilitat, adaptant-se a les preferències individuals.

Amb una capacitat estàndard de 136 kg i l'opció de versió de sobre pes de 160 kg, la Socius atén diverses necessitats. La velocitat de 0,12 m/seg assegura un desplaçament eficient, mentre que la clau de seguretat i la pantalla LCD per a la localització de possibles avaries afegeixen capes addicionals de seguretat i funcionalitat. En resum, la Socius és una cadira salvaescaleras completa i de confiança per a millorar la mobilitat en la llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu