sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La millor opció per a fer una entrada d'una comunitat més accessible és amb un salvaescales. Per aquesta raó, hem instal·lat una plataforma salvaescales a Arroyo de la Encomienda per a ajudar als veïns amb poca mobilitat. Amb ella, ara poden entrar i sortir de l'edifici molt fàcilment.

Les plataformes salvaescales ofereixen a persones en cadira de rodes poder baixar i pujar escales de manera independent. Ofereixen mobilitat en aquests espais que no s'han pensat seguint una línia sense barreres arquitectòniques. Aquestes solucions són fàcils d'instal·lar i no necessiten obres, per aquesta raó, són una opció molt popular entre els veïns.

Comptem amb una gamma molt àmplia de plataformes salvaescales. Així que nosaltres t'ajudem a triar la millor opció. Pots personalitzar les plataformes salvaescales amb diferents opcionals que poden ser molt beneficiosos per a totes les persones usuàries.

PLATAFORMES SALVAESCALES SPATIUM PER A L'EXTEIOR A ARROYO DE LA ENCOMIENDA

En aquesta entrada en una comunitat de veïns de la Rierol de l'Encàrrec han instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM. Aquesta plataforma permet pujar i baixar escales rectes en l'exterior. A més, com pots veure, es pot instal·lar una guia directament en la paret, així que es pot aprofitar molt més l'espai de l'escala.

Aquesta plataforma es plega i desplega de manera automàtica gràcies al comandament a distància. Amb això, s'aconsegueix alliberar l'espai de l'escala així altres persones poden passar. També disposen de clau de seguretat per a garantir que la plataforma la utilitzin solament les persones que ho han de fer.

SPATIUM pot portar una càrrega de 250 quilos i moure's a una velocitat de 0,10 metres per segon. El sistema de tracció és de cremallera i pinyó amb aturs magnètics i moviment progressiu per a evitar sots. Per a fer que es mogui has de mantenir premut el botó integrat en la plataforma. És molt senzill.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu