sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què passa en comunitats on l'ascensor no arriba a l'entrada de l'edifici? Moltes comunitats antigues van instal·lar l'ascensor després d'uns pocs graons. Això implica que persones amb poca mobilitat tinguin problemes per a poder entrar i sortir de l'edifici. És per aquesta raó que hem instal·lat aquesta plataforma puja escales en Arteixo.

Les plataformes són molt bona opció per a instal·lar en l'entrada de comunitats de veïns que no són accessibles. Aquestes solucions permeten que persones en cadira de rodes, caminador o una altra ajuda pugui baixar i pujar escales de manera segura i còmoda. A més, les persones que no necessiten d'ajuda tècnica, però tenen dificultats també poden utilitzar-la.

Les plataformes s'adapten molt bé a molts espais. A més, com es pleguen, deixen que altres persones puguin passar per les escales sense problemes. Es poden instal·lar en escales rectes, sofrages i de caragol, ja estiguin a l'interior com en l'exterior.

PLATAFORMA PUJA ESCALES SPATIUM PER A ESCALES RECTES EN ARTEIXO

En aquesta comunitat de veïns de la localitat de Ateixo, la Corunya, hem instal·lat la plataforma salvaescaleras SPATIUM, indicada per a escales de tram recte. Aquesta plataforma, com pots veure en les fotos, se li pot instal·lar un seient abatible perquè persones que no utilitzin cadira de rodes puguin utilitzar-la còmodament.

SPATIUM és capaç de transportar una càrrega de 250 quilos a una velocitat de 0.10 metres per segon. Per a garantir el màxim d'estabilitat, la plataforma arrenca de manera progressiva i també redueix la velocitat en arribar al final de tram. Pot fer un recorregut de fins a 7 metres de longitud, en cas de fer un recorregut més llarg es pot equipar amb una bateria extra.

La plataforma es plega i desplega automàticament mitjançant el control remot. Una vegada situat en l'espai de la plataforma, es baixen els braços de seguretat i la persona solament han de prémer el botó de direcció i aquesta comença a moure's.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu