sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora la teva qualitat de vida a casa amb una cadira puja escales en Drassana. Instal·la una solució per a l'accessibilitat per a poder baixar i pujar escales sense risc a caigudes. Són segures, còmodes i fàcils d'utilitzar, a més, ocupen poc espai.

Les cadires puja escales serveixen per a ajudar a persones amb discapacitat o problemes de mobilitat reduïda a poder moure's per tota la seva casa. Les escales, que solen ser el lloc més perillós per a persones de la tercera edat, tornen a ser segures.

S'instal·len les cadires sense necessitat de fer obres a casa. Són fàcils d'utilitzar, ja que només has de pitjar un botó perquè es mogui cap a la direcció on vols anar.

CADIRA PUJA ESCALES ALIUM PER A ESCALES RECTES EN ASTILLERO

Hem instal·lat al poble de la Drassana la cadira salvaescales ALIUM. Aquest model de puja escales destaca per tenir la guia més estreta del mercat. A més, no necessita grassa i tampoc té vores tallants. Està fet amb alumini anoditzat arrodonit. La cadira es mou mitjançant un sistema de tracció integral per fricció de 4 corrons.

Pots plegar la cadira perquè no ocupi molt espai quan no s'utilitzi. En concret, es pleguen el seient, el reposabraços i el reposapeus. Amb això aconsegueixes que altres persones puguin caminar per l'escala còmodament.

La cadira s'instal·la molt prop de la paret, així s'aprofita molt més l'espai de les escales. Té una palanca que serveix per girar el seient quan s'arriba a destí, així pots baixar i pujar de la cadira més fàcilment.

Té dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i sensors que eviten accidents per col·lisió. Es mou a una velocitat de 0.15 metres per segon, i pot superar desnivells de fins a 50° d'inclinació. Pot portar un pes de fins a 120 quilos

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu