sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què podem fer per a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de mobilitat? El més important és adequar la seva casa, per això, hem instal·lat aquesta cadira salvaescales en Aulestia, perquè les persones que tenen dificultats per a poder baixar i pujar les escales puguin fer-ho sense problema.

Els salvaescales han evolucionat per a adaptar-se amb facilitat a tota mena d'espais. S'instal·len en escales rectes, corbes i també d'espiral. A més, una vegada instal·lades, ocupen poc espai ja que es poden plegar o estacionar fora de l'escala.

No fa falta fer obres per a instal·lar una cadira salvaescales, un tècnic ve a fer la instal·lació i en poc temps tens llista la cadira per a usar-la. S'instal·len directament en els esglaons de l'escala i, si és necessari, la guia de la cadira s'adapta perquè no sigui un obstacle si hi ha una porta a prop.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALA UP (MODUS) A AULESTIA

En aquesta casa de Aulestia, Vizkaya, hem instal·lat la cadira puja escales Up (MODUS), una cadira que es caracteritza pel seu guia modular. Això significa que la guia es fa mitjançant petites peces unides que s'adapten a la forma de l'escala. Això permet que el temps de lliurament de la cadira sigui molt més ràpid que altres models i també més ràpida d'instal·lar.

Aquesta cadira pot suportar un pes de fins a 125 quilos i es mou a una velocitat de 0,15 metres per segon. Es mou mitjançant un sistema de cremallera i pinyó i, a diferència de les altres cadires, aquesta té una aplicació per al telèfon intel·ligent per a poder-la controlar.

Com la cadira és modular, té infinites opcions per a adaptar-se a les escales i hi ha moltes opcions per a configurar diferents tipus de pàrquing. A més, ve equipada amb gir automàtic.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu