sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem fet aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Aznalcóllar, concretament a una casa particular. Les escales, deixen de ser un problema quan adaptes el teu entorn a les teves necessitats.

Moltes persones amb mobilitat reduïda, lesions o discapacitat no poden baixar i pujar escales amb normalitat. Per aquesta raó, quan es viu en un casa amb escales, comencen els problemes i la comoditat i confort a casa desapareixen.

A VALIDA comptem amb diferents solucions d'accessibilitat per convertir la teva llar, una altra vegada, en un espai agradable i reconfortant. Les cadires salvaescales s'adapten a tots els llocs i ofereixen comoditat a la persona usuària amb discapacitat. Al final, la teva llar, torna a ser un espai segur i agradable.

CADIRA PUJA ESCALES FIDUS A CASA PARTICULAR D'AZNALCÓLLAR

En aquesta casa d'Aznalcóllar han instal·lat la cadira puja escales FIDUS. Aquest model és per a escales rectes i d'interior. És un model molt pràctic, senzill i molt fàcil d'utilitzar. Només premen un botó la cadira es desplaça cap a la direcció que es vulgui anar.

El recorregut màxim de la cadira és de 9 metres i té una capacitat de càrrega de 140kg. La guia és d'alumini i pot instal·lar en tots dos costats de l'escala mentre que aquesta no superi els 50 graus d'inclinació.

El sistema de tracció d'aquesta cadira és mitjançant una cremallera i pinyó. A més, aquest model té un consum elèctric molt baix ja que es mou amb bateries i aquestes es carreguen quan el necessiten.

Perquè la cadira no ocupi espai quan no s'utilitza pots plegar el seient, reposabraços i el reposapeus. La instal·lació és ràpida i sense obres i es lliura amb dos comandaments a distància per a cridar a la cadira des de qualsevol extrem de la guia. També té una pantalla LCD per a saber l'estat de la cadira.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu