sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat aquesta cadira salvaescales a Badajoz perquè una persona amb problemes de mobilitat pugui moure's per casa seva. Hi ha persones que, per lesions, per l'edat o per alguna malaltia no poden anar per casa amb tranquil·litat, en conseqüència, la seva qualitat de vida es veu afectada.

Els salvaescales són molt bona opció si busques una forma per garantir la teva accessibilitat a casa: ocupen poc espai, no fa falta fer obres, són fàcils d'utilitzar i són molt segures. Aquestes solucions s'adapten a tota mena d'escales ja que la guia es fa a mida.

S'instal·len en escales rectes, corbes i de caragol, també a l'interior i a l'exterior. VALIDA compta amb una gamma molt àmplia de models perquè puguis trobar el millor per a tu. T'assessorem i aconsellem encantats.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A ESCALES AMB CORBES A BADAJOZ

En aquesta casa particular han instal·lat una cadira puja escales SOCIUS per a escales amb corbes. Aquest model s'adapta molt bé a totes les escales i ofereix molta estabilitat i confort a l'usuari gràcies a la seva guia doble.

Aquest model de cadira es plega perquè no ocupi espai en l'escala: tant el reposabraços, el seient i el reposapeus es recullen de manera que altres persones poden continuar passant per les escales. Funciona quan pitges el botó que hi ha en el reposabraços cap a la direcció que vulguis anar.

Ve equipada amb dos comandaments a distància, un sensor que evita col·lisions i amb un cinturó de seguretat. Pots afegir, de manera opcional, que la cadira giri automàticament en arribar a l'últim esglaó.

Tria entre diferents tipus de seients i colors d'entapissat. A més, pots triar el color de la guia. Al final, tot el conjunt encaixa amb els teus gustos. Demana tota la informació que vulguis.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu