sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat aquesta cadira puja escales a Barbate per a millorar la mobilitat d'una persona en la seva llar. Gràcies a aquesta cadira, ara té més independència i més seguretat per a poder moure's per tota la casa i sense l'ajuda de ningú.

Millorar la qualitat de vida d'una persona a la seva casa repercuteix molt positivament en el seu estat d'ànim. Tenir independència, veure que no es depèn d'altres persones i sentir-se segur influència en la percepció d'un mateix al no ser una càrrega pels familiars.

Els salvaescales són de les millors solucions per a casa particulars: ocupen poc espai, s'instal·len molt ràpidament i són fàcils d'utilitzar. A més, ocupen poc espai en les escales i s'adapten a moltes formes diferents. No importa si les teves escales tenen corbes, són d'espiral o es veuen molt estretes.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA PER A CASA ADOSSADA A BARBATE

En aquesta casa particular han instal·lat la cadira salvaescaleras UNIKA per a escales amb corbes. Aquest model destaca per tenir una guia modular que ocupa molt poc espai i s'adapta a la perfecció a la forma de les teves escales.

Amb UNIKA pots fer un parquin al costat de l'escala perquè la cadira no suposi un problema per a altres persones. També pots fer el incio "Smart start" que evita que hi ha intrusió de la cadira en l'inici de les escales. A més, el final de guia és a nivell, d'aquesta manera s'evita intrusió a l'últim esglaó.

Personalitza la cadira salvaescales amb el color d'entapissat que més t'agradi. També pots personalitzar el color de la guia. Amb això, aconsegueixes una cadira personalitzada i perfecta per al lloc on s'instal·la.

Pregunta a un Assessor tècnic perquè t'aconselli i expliqui tots els avantatges de la cadira puja escales UNIKA.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu