sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Moltes comunitats de veïns antigues tenen escales abans d'arribar a l'ascensor, si tens problemes de mobilitat, això pot ser un bon problema. És per aquesta raó, que hem instal·lat aquesta plataforma elevadora a Barcelona: millora la qualitat de vida de tots els veïns.

Si utilitzes cadira de rodes o tens problemes per a baixar i pujar escales per tenir mobilitat reduïda, un salvaescaleras soluciona aquesta situació. Són fàcils d'instal·lar i d'utilitzar, i milloren l'accessibilitat en molts entorns que, per raons vàries, no es pot instal·lar un ascensor o fer una rampa.

VALIDA compta amb moltes opcions per a millorar els accessos de comunitats de propietaris on es tub en compte els criteris d'accessibilitat. En funció de les necessitats de la comunitat t'assessorem amb la millor opció.

PLATAFORMA ELEVADORA FUTURA PER A BLOC DE PISOS A BARCELONA

En aquest portal de la ciutat de Barcelona, hem instal·lat la plataforma FUTURA. Aquest model es caracteritza per ser invisible quan no s'utilitza, això es tradueix en què no ocupa espai quan no s'utilitza i es manté l'estètica del lloc.

Aquesta plataforma té la capacitat d'arribar a salvar una altura de fins a 1,2 metres i pot carregar un pes de fins a 400 quilos. Té una velocitat de 0,15 metres per segon. Està equipada amb sensors de seguretat que eviten que pugui haver-hi un atrapament o col·lisió amb persones o objectes que hi hagi a prop.

Per a utilitzar la plataforma solament has de posicionar-te en el mitjà i, mitjançant un comandament a distància, accionar el moviment. El seu disseny sorprèn en tots els sentits, ja que també és capaç de suportar el pes de cotxes en cas que s'instal·li en espais transitables. Per tant, també es pot instal·lar a l'exterior.

Demana'ns informació mitjançant el nostre formulari.

Vols millorar l'accessibilitat del teu edifici? Llavors mira aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales a Barcelona. Gràcies a aquesta solució d'accessibilitat, els veïns amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes poden accedir a l'edifici.

Moltes comunitats s'han adaptat a les noves necessitats dels veïns. Especialment en edificis antics que es van construir sense tenir en compte l'accessibilitat de les persones amb discapacitat. Una bona solució a aquest problema són els salvaescales que, a més de millorar la qualitat de vida de les persones, són fàcils d'instal·lar, còmodes i molt segurs.

Les plataformes s'adapten a tota classe d'escales: rectes, corbes o també de caragol. Hi ha models amb preparats per poder instal·lar-se a l'exterior. Per a escales estretes comptes amb mides reduïdes que encaixen en espais que et sorprendrien.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM PER A UN BLOC DE PISOS DE BARCELONA

En aquest edifico d'habitatges a Barcelona han instal·lat la plataforma salvaescaleras SPATIUM. Aquest model permet salvar trams d'escala rectes, a més, com pots veure, té una versió per a exterior que resisteix les inclemències del temps.

SAPTIUM està pensada per garantir l'autonomia de les persones usuàries. És per aquesta raó que té botoneres de moviment en tots dos costats de la plataforma, a més, disposa de plegat i desplegat automàtic.

La plataforma ve amb dos comandaments a distància per poder cridar-la quan es troba a l'altre extrem de la guia. Té dos braços de seguretat que tanquen el perímetre de la plataforma i garanteixen la seguretat.

Per millorar el trajecte té una velocitat controlada: es regula especialment en la sortida i en l'arribada a tram per evitar sots en el trajecte. Disposa de diferents sensors que eviten que la plataforma pugui xocar amb alguna cosa enmig de la guia. A més, té un botó d'emergència.

Demana'ns un pressupost gratuït i canvia l'accessibilitat del teu edifici.

Què fem amb aquests graons a l'entrada d'un bloc de pisos? Aquesta classe de graons són els que separen l'entrada de l'ascensor. Poden suposar un problema per a persones en cadira de rodes o amb problemes de mobilitat.

A Valida tenim una àmplia varietat d'elevadors de curt recorregut perfectes per a comunitats de veïns on es vol preservar l'estètica del lloc.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT EXTULI A BARCELONA

 

En aquesta comunitat de veïns de Barcelona han instal·lat l'elevador de curt recorregut Extuli. Aquest elevador pot salvar desnivells de fins a 160cm i té una capacitat de càrrega de fins a 315kg.

Extuli té tot el seu contorn de cristall, mentre que la seva estructura és d'acer. La plataforma està feta d'alumini estirat i antilliscant. Té versió per a interior i per a la intempèrie. Es mou mitjançant un sistema d'elevació hidràulic a través de tisora.

Per a instal·lar-se necessita un fossat de 215mm o fer una rampa per a salvar aquest petit tram. És silenciós, còmode i segur perquè consta de portes de pis motoritzades, i un polsador d'emergència.

Per fer venir l'elevador en el pis desitjat s'instal·la un botó a la paret. Per a accionar el moviment, dins de la plataforma hi ha la botonera per a indicar la direcció on es vol anar.

Extuli és un elevador molt indicat per a preservar l'arquitectura del lloc i encaixa molt bé en tots els llocs. Demana informació al nostre telèfon gratuït 900 414 000 o emplena el formulari de la nostra web.

Què és una plataforma salvaescales? Es tracta d'un salvaescala que permet transportar a persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda al llarg d'un tram d'escala. Aquest tipus de puja escala pot fer recorreguts molt llargs i amb trams multiplanta. Per aquesta raó, per a edificis on no es pugui instal·lar un ascensor, és molt bona opció.

A Valida tenim una àmplia gamma de plataformes elevadores. Aquestes donen accessibilitat a totes les persones i trenquen amb les barreres arquitectòniques d'un edifici.

 

PLATAFROMA SALVAESCALES SPATIUM PER UNA COMUNITAT DE VEÏNS DE BARCELONA

 

En aquesta comunitat de veïns de Barcelona han instal·lat la plataforma salvaescales Spatium. Està indicada per a trams d'escala rectes i pot instal·lar-se tant a l'interior com a l'exterior. Es mou mitjançant sistema de cremallera i pinyó i té un sistema d'aturs magnètics que eviten els sots.

Funciona mitjançant bateria acte-recarregables i per a accionar el moviment té un polsador que s'ha de mantenir pressionat. La plataforma es pot plegar i desplegar automàticament per a donar total autonomia a l'usuari. Té uns braços delimitadors de seguretat i unes platines en el sòl que delimiten la zona de la plataforma.

No fa falta fer obres per a instal·lar la plataforma. Aquesta es pot col·locar mitjançant pals fixats en els mateixos graons o mitjançant una guia en la paret. Es pot instal·lar en tots dos costats de l'escala.

Per a plataformes d'exterior hi ha fundes de nilons per a protegir-les del temps. De manera opcional, poden tenir senyals acústics i lluminosos. També es pot instal·lar un seient plegable perquè persones que no utilitzen cadira de rodes, però tinguin una mobilitat reduïda puguin anar còmodament assegudes-

Si necessites més informació sobre Spatium truca al telèfon 900 414 000 i solucionarem tots els teus dubtes.

En moltes ocasions, els edificis clàssics tenen una gran escalinata a l'entrada que fan impossible l'accés de moltes persones. Actualment, existeix la llei d'accessibilitat universal que fa obligatori instal·lar algun sistema de salvaescala o una altra adaptació per a poder garantir el lliure moviment de totes les persones.

A Valida, disposem d'una àmplia gamma de productes salvaescales que poden ajudar a trencar amb les barreres arquitectòniques d'aquests edificis. A més, molts models tenen un disseny molt integrador que els permet conjuntar amb el lloc.

 

PLATAFORMA SPATIUM PER LOCAL A BARCELONA

 

En aquest local de Barcelona han instal·lat la plataforma elevadora Spatium. Aquest sistema permet salvar trams d'escala rectes, ja siguin a l'interior com en la intempèrie. Està equipada amb un sistema de cremallera i pinyó que li dona moviment. A més, té un sistema per a realitzar parades progressives per a evitar possibles sots.

Funciona amb bateries perquè, en cas d'apagada, pugui acabar el seu recorregut. Per a accionar-la té uns botons a l'interior que s'han de mantenir premuts. Es pot instal·lar a banda i banda de l'escala i es pot accedir a ella de manera frontal, lateral i posterior.

Per a plataformes que vagin a l'interior, opcionalment es pot col·locar una funda feta a mida per a ajudar-la a mantenir-se en bon estat. També, en cas que sigui necessari, es pot instal·lar un seient abatible perquè, les persones que no necessites cadira de rodes, però tinguin mobilitat reduïda, puguin asseure's còmodament durant el recorregut de la màquina.

Si creus que Spatium pot ser la solució perfecta pel teu local, contacta amb nosaltres al telèfon 900 414 000 i demana un pressupost totalment gratuït.

Com podem millorar l'accessibilitat dels locals? Un salvaescales pot solucionar enormement els problemes que creen les barreres arquitectòniques.

A Valida tenim solucions salvaescaleras que poden adaptar al teu local a la normativa d'accessibilitat vigent. Molts clients que utilitzen cadira de rodes es troben amb una gran dificultat quan volen accedir a comerços amb esglaons a l'entrada.

PLATAFORMA ELEVADORA OPTIUM PER A LOCAL DE BARCELONA

En aquest local de Barcelona han instal·lat la plataforma elevadora Optium. És una plataforma lineal d'un sol braç. Pot salvar trams de fins a 3 escales i quan es plega no suposa cap intromissió al carrer. A més, té dues versions, per a interior i exterior. La instal·lació és molt ràpida perquè no fa falta fer obres.

Té un comandament a distància per a accionar-la i una capacitat de càrrega de fins a 300kg. També disposa d'un sistema antiatrapament sota els extrems de la plataforma.

Pregunta'ns tot el que necessitis saber sobre Optium i altres salvaescales pel teu local comercial. Estem segurs que trobarem la millor solució. Truca al telèfon gratuït 900 414 000 i demana una cita amb un assessor tècnic.

Saps que moltes persones tenen problemes per sortir casa seva? Això es deu al fet que molts edificis no són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat.

A Valida coneixem les dificultats que tenen algunes persones per a poder moure's amb llibertat. És per aquesta raó que treballem per fer més accessibles les cases particulars, locals o qualsevol recinte on hi hagi un tram d'escales o desnivell.

L'accessibilitat és un dret universal, per tant, totes les persones hem de treballar perquè això sigui una realitat.

PLATAFORMA SPATIUM PER A COMUNITAT DE VEÏNS DE BARCELONA

En aquesta comunitat de veïns de la localitat de Barcelona han instal·lat la plataforma salvescales Spatium. El problema que hi havia és que en l'entrada de l'edifici hi havia una gran escala que conduïa a un replà amb l'ascensor. Aquest disseny arquitectònic impedia que les persones amb mobilitat reduïda poguessin arribar a l'ascensor.

Spatium és un model de plataforma salvaescales ideal per a trams rectes. A més, és resistent a temperatures extremes, per tant, es pot col·locar a l'exterior. Aquest model té l'opció d'integrar un seient abatible per a aquelles persones que tenen mobilitat reduïda, però que no utilitzen cadira de rodes.

Aquesta solució salvaescales té aturada magnètica amb la qual, el seu moviment, és progressiu i sense sots. La plataforme es plega automàticament i per a accionar el moviment s'ha de mantenir premut el botó.

Tens dubtes de quina solució salvaescales és la millor per a la teva comunitat de veïns? Truca al 900 414 000 i demana una cita amb un assessor per a tenir un pressupost gratuït i sense compromís i totalment a mida.

Es pot instal·lar una cadira salvaescales en una escala estreta? Hi ha molts models que estan preparats per ser col·locats en escales complicades.

A Valida tenim una gran varietat de cadires salvaescales que poden adaptar-se a molts trams. Coneixem la importància que dona una persona amb problemes de mobilitat poder realitzar trajectes dins de la seva llar de manera segura i autònoma.

La capacitat de moure's per ells mateixos millora la qualitat de vida de les persones i també la seva autoestima. Sentir-se capaç de poder realitzar accions quotidianes dona seguretat a la persona que té problemes de mobilitat.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA A UNA COMUNITAT DE VEÏNS DE BARCELONA

En aquesta comunitat de veïns de la població de Barcelona han instal·lat la cadira salvaescales UNIKA. Aquest model de cadira té com a característica principal la seva guia monorail. Pot salvar trams d'escales amb corbes i amb replans intermedis. Està pensada per a interiors i per a escales estretes ja que la seva guia ocupa molt poc volum i és ajustada.

Per a accionar la cadira té un control en el reposabraços. Porta cinturó retràctil i reposapeus. Es pot programar perquè tingui gir automàtic. De manera opcional té l'inici “Smart Start” en el primer graó per a evitar que la cadira pugui ser un obstacle en el principi de les escales.

La guia es pot personalitzar de color, així com també l'entapissat de la cadira. Té una pantalla LCD que informa de possibles avaries de la cadira.

Si tens dubtes o vols més informació sobre la cadira Unika, truca al nostre telèfon 900 414 000. Estarem encantats d'assessorar-te amb la millor solució de salvaescales.

Com podem millorar la qualitat de vida de les persones? Una de les formes és millorant la seva capacitat d'autonomia i llibertat de moviments. Per a aconseguir-ho podem instal·lar una cadira salvaescales que faciliti el seu desplaçament per la llar.

A Valida considerem molt important donar capacitat a les persones per ser autònomes i poder fer tasques quotidianes. És important perquè gràcies a això el seu estat d'ànim pot millorar moltíssim.

CADIRA SALVAESCALES AMICUS PER CASA PARTICULAR DE BARCELONA

En aquest pati d'una casa particular de Barcelona han instal·lat el model de cadira salvaescales AMIUCS. És un model molt indicat per a trams rectes i per a exteriors (encara que també es pot instal·lar a l'interior).

Aquest model de puja escales permet a les persones de mobilitat reduïda salvar trams d'escales rectes. Porta una clau de seguretat i també cinturó. Té un reposapeus antilliscant i ve amb un sistema de seguretat sensible al tacte que fa parar el moviment de la cadira per a no col·lidir amb algun objecte que hagi quedat entremig.

Es pot programar perquè el gir de la cadira i el plegat del reposapeus sigui automàtic. A més, es pot triar el color de la tapisseria. És silenciosa, còmoda i segura. Per a accionar-la porta un polsador en el reposabraços que s'ha de mantenir accionat.

Encara no saps si Amicus és la cadira ideal per a tu? Els nostres assessors poden aconsellar-te en funció de les teves necessitats i l'escala que s'ha de salvar. Truca al telèfon 900 414 000 per a poder demanar una cita perquè et facin un pressupost gratuït i sense compromís.

Com podem millorar l'accessibilitat de les persones en cadira de rodes o problemes de mobilitat?

Per a començar, és important que disposin d'un entorn adaptat a les seves necessitats. Això significa que no han d'haver-hi obstacles que puguin entorpir el seu pas i tampoc desnivells que impossibilitin la seva mobilitat.
En aquest sentit, existeixen molts emplaçaments que tenen un desnivell just en l'entrada i per això és imprescindible que s'adapti a les necessitats de tots.

A Válida sin barreras treballem per a millorar aquest aspecte, instal·lem tot tipus de solucions que ajuden a millorar l'accessibilitat de qualsevol emplaçament amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones.

Elevador de curt recorregut a comunitat de Barcelona

En aquesta comunitat de propietaris situada a Barcelona hem realitzat el muntatge d'un elevador vertical model SUBEO.

Es tracta d'una ajuda pujaescales que permet superar distàncies curtes de fins a 1,8 metres. Aquest tipus d'elevador pot suportar càrregues de fins a 340 kg, per la qual cosa és molt útil per a les persones que van carregades amb el carret de la compra o altres.

SUBEO permet pujar i baixar a persones indistintament de si tenen o no una discapacitat física, facilitant l'accés a qualsevol veí o usuari.

Si necessites més informació sobre salvaescales o vols un pressupost sense compromís, truca'ns al telèfon gratuït 900 414 000.

La teva llar té barreres físiques?

Una llar adaptada proporciona a les persones majors fomenta la seva autonomia i a més evita el risc de sofrir un accident. Superar els desnivells verticals amb una ajuda tècnica contribuirà a fer més fàcil el seu dia a dia. A més, permet realitzar les seves activitats diàries de manera còmoda i segura.

A Válida sin barreras sabem que l'habitatge representa un element vital en la vida de qualsevol persona. Per això, realitzem instal·lacions de tota mena de salvaescaleras per a acabar amb les barreres arquitectòniques existents.

 

Cadira salvaescales instal·lada a casa particular de Barcelona

 

Et vam mostrar un exemple d'instal·lació realitzat per l'equip tècnic de Válida sin barreras en un habitatge unifamiliar de Barcelona.

Es tracta del model de cadira Socius, una solució que s'adapta de manera òptima a les escales amb corbes o replans intermedis. Socius permet triar entre diferents seients i opcionals per a una integració total amb l'entorn. A més, permet canviar el color de les guies.

En aquest cas, hem posat un seient petit i un reposapeus desplaçat per a viatjar de manera semigirada. Això és molt útil per a les escales amb poc espai de pas.

 

Si necessites més informació, no dubtis a contactar-nos a través del telèfon gratutio 900 414 000 o enviant un mail amb la teva consulta a [email protected].

La teva comunitat de propietaris no és accessible?

Válida sin barreras tenim la solució. Disposem d'una àmplia gamma d'ajudes salvaescaleras que serveixen per a millorar la mobilitat de les persones d'avançada o amb problemes motrius. Aquestes, poden adaptar-se a tota mena d'entorns fins a aquestes escales més complicades.

 

Plataforma salvaescales a comunitat de veïns de Barcelona

 

Un de les ajudes més utilitzades en comunitats de veïns són les plataformes salvaescales, per ser especialment segures i ocupar molt poc espai.

Aquest és el cas de la plataforma instal·lada en aquest edifici de Barcelona. Válida sin barreras ha procedit a realitzar la instal·lació de la plataforma salvaescales model Leia.

Aquesta ajuda és molt útil sobretot per a les persones que es desplacen en cadira de rodes. Leia permet salvar trams d'escala corbs o amb replans intermedis.

Disposa d'una app exclusiva que serveix per a moure i configurar Leia des de l'smartphone o la tablet.

Una solució especialment segura, pràctica i confortable.

 

Demana'ns pressupost sense compromís trucant al telèfon gratuït 900 414 000.

La teva comunitat de veïns és accessible? Si la resposta és negativa i viuen persones amb mobilitat reduïda en ella, hi ha diferents solucions que poden ser molt útils per a la supressió de barreres arquitectòniques.

A Válida sin barreras disposem d'una àmplia selecció d'ajudes tècniques que serveixen per a millorar l'autonomia diària i fer més fàcil el desplaçament de les persones en cadira de rodes o discapacitat.

 

Plataforma salvaescales a Barcelona

 

Gràcies a la instal·lació que hem realitzat en aquesta comunitat de propietaris, hem pogut salvar aquest desnivell vertical recte amb una plataforma elevadora model SPATIUM.

Es tracta d'una solució molt utilitzada per a cobrir les demandes de les botigues, restaurants, locals públics, portals, etc. Aquesta ajuda disposa d'un sistema de plegat automàtic i el seu desplaçament es realitza amb aturs magnètics, moviment progressiu i sense sots.

La seva instal·lació pot realitzar-se amb pals directament als graons o a la paret com aquest cas.

Disposa d'un sistema d'emergència per a poder moure i/o plegar la màquina manualment i té d'uns sensors de seguretat antiatrapament sota la plataforma que la fan una plataforma especialment segura.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu