sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Segurament, en la teva comunitat de veïns no existeix una alternativa a les escales per a poder accedir a l'edifici. Tristament, persones que tenen problemes de mobilitat o discapacitat física tenen un problema greu per poder accedir i sortir de la seva casa. Aquest problema sol veure's sovint en edificis antics perquè, en el moment de la seva construcció, no hi havia cap llei reguladora per a l'accessibilitat. Per aquesta raó hem instal·lat una plataforma per a escales a Barcelona.

Les persones amb discapacitat es troben contínuament amb dificultats per a poder moure's amb independència i amb seguretat. Això és greu, però encara ho és més si no pot entrar i sortir de la seva llar per culpa d'això. De fet, hi ha estudis que afirmen que la gran majoria d'edificis a Espanya no compleixen la normativa d'accessibilitat. Quines opcions queden? Una bona forma per a solucionar el problema és amb la instal·lació d'una plataforma salvaescaleras.

PLATAFORMA PUJA ESCALES A L'ENTRADA DE COMUNITAT DE VEÏNS A BARCELONA

En aquesta comunitat, tenen el problema que no poden arribar a l'ascensor perquè aquest no es troba a cota zero. Per aquesta raó, amb l'ajuda d'un assessor d'accessibilitat, han instal·lat una plataforma que permet que persona en cadira de rodes o que tinguin dificultat per a pujar escales tinguin una ajuda.

La plataforma salvaescales SPATIUM, s'ha instal·lat per ser una plataforma perfectament dissenyada per a poder salvar trams d'escales rectes. Es mou mitjançant una tracció de sistema de cremallera i pinyó i té aturs magnètics, cosa que significa que tenen un moviment progressiu i sense sots.

Té sensors de seguretat sensibles al tacte cosa que impedeix l'atrapament amb objectes que pugui haver-hi en l'escala i millora la seva seguretat. A més, funciona amb bateries pel que s'assegura que pugui acabar el recorregut en cas que hi hagi un tall en el subministrament elèctric. SPATIUM pot ser una bona opció per a millorar l'accessibilitat de la teva comunitat.

A la nostra societat actual, és fonamental reconèixer i valorar la importància de crear entorns segurs i accessibles per a totes les persones. La inclusió és un dret bàsic que garanteix que tots els individus, independentment de les seves capacitats físiques, tinguin igualtat d'oportunitats i puguin participar plenament en la societat. En aquest article, explorarem la rellevància de disposar d'un entorn segur i accessible, i destacarem la instal·lació d'un elevador de curt recorregut per VALIDA, com a exemple de com podem promoure la inclusió en diferents espais.

La importància d'un entorn segur i accessible:

Un entorn segur i accessible és aquell que s'adapta a les necessitats de totes les persones, independentment de les seves habilitats o discapacitats. No sols es tracta de complir amb els requisits legals d'accessibilitat, sinó de fomentar la igualtat, la dignitat i l'autonomia de tots els individus. Alguns dels aspectes clau d'un entorn segur i accessible inclouen:

Accés sense barreres: Garantir l'eliminació d'obstacles físics, com a graons, desnivells o portes estretes, per a permetre que totes les persones puguin moure's lliurement i de manera segura.

Seguretat: Implementar mesures de seguretat adequades, com a passamans estables, il·luminació adequada, senyalització clara i superfícies antilliscants, per a prevenir accidents i promoure un entorn segur per a tots.

Disseny inclusiu: Incorporar un disseny universal en la planificació i construcció d'espais, considerant les necessitats de totes les persones des del principi. Això implica tenir en compte aspectes com l'accés a edificis, espais d'estacionament reservats, ascensors, banys adaptats, entre altres.

Consciència i formació: Promoure la consciència i la formació en accessibilitat entre els responsables de dissenyar i construir espais, així com entre el públic en general, per a fomentar una actitud inclusiva i garantir l'adequada utilització dels entorns accessibles.

La instal·lació d'un elevador de curt recorregut a Capellades

Un exemple destacat de la implementació de solucions accessibles és la instal·lació de l'elevador vertical METRUM per VALIDA en un local comercial de Capellades (Barcelona). Els elevadors de curt recorregut són dispositius que permeten salvar desnivells o trams d'escales de manera segura i accessible, brindant autonomia i comoditat a persones amb mobilitat reduïda. Aquest tipus d'elevadors són especialment útils en espais on no és possible instal·lar un ascensor convencional a causa de limitacions d'espai o estructurals.

La instal·lació d'aquest elevador de curt recorregut a Capellades, en un local no sols compleix amb els requisits legals d'accessibilitat, sinó que també demostra un compromís amb la inclusió i el respecte cap a totes les persones. En fer l'espai accessible, s'està brindant l'oportunitat de participar plenament en la vida social i econòmica a persones amb mobilitat reduïda, persones majors o qualsevol individu que pugui beneficiar-se d'aquesta mena de solucions.

Crear entorns segurs i accessibles és una responsabilitat social i un requisit ètic. Un entorn inclusiu no sols beneficia a les persones amb discapacitat, sinó que també millora la qualitat de vida de tots els individus en promoure la igualtat d'oportunitats i la participació activa en la societat. La instal·lació de solucions accessibles, com els elevadors de curt recorregut de VALIDA és un pas important cap a la construcció d'un món més inclusiu i equitatiu. És necessari continuar fomentant la consciència sobre l'accessibilitat i prendre mesures concretes per a assegurar que tots els espais siguin segurs i accessibles per a tots.

Els elevadors de curt recorregut són eines indispensables per a persones amb poca mobilitat o malalties, ja que els permeten superar obstacles arquitectònics i desplaçar-se de manera segura i autònoma. Aquests dispositius són especialment útils en situacions en les quals les persones no poden pujar o baixar escales, la qual cosa limita significativament la seva mobilitat. En el cas que et presentem, és una instal·lació d'un elevador de curt recorregut a Barcelona, que ofereix una solució eficient i pràctica als veïns de la comunitat.

L'elevador de curt recorregut EXTULI és una opció versàtil i de confiança per a millorar l'accessibilitat en espais interiors i intempèrie. Amb el seu sistema d'elevació hidràulic a través de tisora, garanteix un moviment suau i segur. A més, compta amb comandaments a les portes per a facilitar el seu ús i accés, i funciona mitjançant una clau extraïble que brinda control sobre la seva operació.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT EXTULI PER A COMUNITAT DE VEÏNS A BARCELONA

La seguretat és una característica clau de l'elevador EXTULI. Incorpora un polsador d'emergència, permetent detenir el moviment de la cadira en cas de necessitat. A més, compta amb una capacitat de càrrega màxima de fins a 315 kg, la qual cosa ho fa adequat per a una àmplia gamma d'usuaris. Amb un recorregut màxim de fins a 1600 mm, aquest elevador ofereix la possibilitat de superar petites altures, com els desnivells d'escales curtes, amb facilitat i comoditat.

En resum, l'elevador de curt recorregut EXTULI és una solució eficient i segura per a millorar la mobilitat de les persones amb poca mobilitat o malalties. Les seves característiques, com la versió per a interior i intempèrie, el sistema d'elevació hidràulic a través de tisora, els comandaments a les portes, el funcionament mitjançant clau extraïble, el polsador d'emergència, la capacitat de càrrega màxima i el recorregut màxim, el converteixen en una opció pràctica i accessible per a superar obstacles arquitectònics en espais de curt recorregut i millorar la qualitat de vida dels qui ho utilitzen.

Un entorn accessible i sense barreres arquitectòniques és essencial per a garantir la igualtat d'oportunitats i la inclusió de totes les persones. En aquest article, destacarem la importància de crear entorns accessibles i descriurem la instal·lació d'un elevador vertical com a solució per a eliminar un petit desnivell, millorant l'accessibilitat en un lloc específic.

Disposar d'un entorn accessible és fonamental per a garantir la plena participació i el gaudi dels espais públics i privats per part de totes les persones, independentment de les seves capacitats físiques. Una societat inclusiva és aquella que es preocupa per eliminar les barreres arquitectòniques i proporcionar igualtat d'accés a tots.

Un entorn accessible no sols beneficia a les persones amb discapacitats, sinó també a aquells que tenen dificultats de mobilitat a causa de l'edat, lesions temporals o dones embarassades. Rampes sense desnivells pronunciats, ascensors, passadissos amplis i banys adaptats són només alguns exemples d'elements que fan que un entorn sigui accessible.

Instal·lació de l'elevador vertical INVICTUS a Barcelona

Recentment, en un edifici privat de Barcelona, VALIDA ha dut a terme la instal·lació de l'elevador vertical INVICTUS per a eliminar un petit desnivell existent. Aquest desnivell dificultava l'accés de persones amb mobilitat reduïda, com a cadires de rodes o carrets de bebè.

L'elevador de curt recorregut instal·lat va resultar ser una solució efectiva i eficient per a garantir l'accessibilitat de l'edifici. Es tracta d'un elevador amb el seu disseny compacte i funcional, que s'adapta perfectament a l'entorn existent sense ocupar molt d'espai. Aquest elevador permet superar desnivells de fins a 1,25 m. A més, el seu fàcil maneig i capacitat per a transportar a una persona en cadira de rodes el converteixen en una solució ideal.

Les persones amb mobilitat reduïda ara poden accedir fàcilment a totes les àrees, la qual cosa fomenta la participació plena i la igualtat d'oportunitats.

La creació d'entorns accessibles i sense barreres arquitectòniques és fonamental per a garantir la inclusió i la igualtat d'accés per a totes les persones. La instal·lació de solucions com un elevador vertical pot eliminar obstacles i millorar l'accessibilitat, creant entorns més inclusius i accessibles per a tots.

Les cadires salvaescales són dispositius dissenyats per a ajudar persones amb poca mobilitat o malalties a pujar i baixar escales de manera segura i sense esforç. Són una solució pràctica i eficaç per a aquelles persones que, per alguna raó, tenen dificultats per a desplaçar-se per les escales de la seva llar o de qualsevol altre espai. Com és el cas d'aquesta casa particular de Barcelona, on hem instal·lat un salvaescaleras.

Cadira elevadora per a escales a Barcelona

La cadira salvaescaleras Alium és un exemple de les característiques que es busquen en aquests dispositius. Una dels seus principals avantatges és el seu exclusiu sistema de tracció integral per fricció mitjançant 4 corrons, que permet un desplaçament suau i sense sobresalts en les unions del riel d'alumini anoditzat amb disseny arrodonit sense vores tallants, la qual cosa ho fa segur al tacte.

A més, la seva guia super prima i sòlida és la guia que ocupa menys espai en trams d'escala rectes, la qual cosa permet la seva instal·lació molt prop de la paret, deixant un ampli espai lliure de pas per a les persones que pugen i baixen per l'escala a peu.

El seient de la cadira elevadora Alium també compta amb una sèrie de característiques molt útils. Per exemple, el seient, el reposabraços i el reposapeus es poden plegar quan el salvaescaleras no està en ús, la qual cosa ho fa molt pràctic i compacte, amb només 280 mm d'invasió.

Una altra dels avantatges del seient és que és giratori, la qual cosa permet asseure's o alçar-se de la cadira de manera fàcil i segura. El reposapeus ve equipat amb sensors de seguretat que bloquegen el puja escales en cas d'obstrucció, la qual cosa augmenta la seguretat del dispositiu.

En resum, la cadira salvaescales Alium és un dispositiu pràctic, segur i molt útil per a persones amb poca mobilitat o malalties que els impedeixen pujar i baixar escales. El seu disseny compacte i el seu exclusiu sistema de tracció integral per fricció mitjançant 4 corrons ho fan una excel·lent opció per als qui busquen un dispositiu segur i fàcil d'usar.

Escales a l'entrada de la teva comunitat? Aquesta situació pot arribar a ser molt desagradable per a persones que no poden baixar i pujar escales per culpa de la seva condició física. Per això, hem instal·lat una plataforma salvaescales a Barcelona, concretament en un edifici d'habitatges amb l'objectiu de convertir-lo en accessible.

Les plataformes salvaescales són una bona opció per a oferir una forma per a acabar amb les barreres arquitectòniques. Permeten que persones amb problemes de mobilitat o que usen cadires de rodes puguin salvar aquests graons sense l'ajuda de ningú i amb facilitat.

Els salvaescales són la millor opció per a millorar l'accessibilitat de la gran majoria dels espais. No fa falta obres, així que de seguida es poden instal·lar. A més, són fàcils d'utilitzar, simplement pitjant un botó es mouen cap a la direcció que vols.

PLATAFORMA PUJA ESCALES SPATIUM PER A CADIRA DE RODES A BARCELONA

En aquesta comunitat de veïns de la població de Barcelona, hem instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM. Aquesta plataforma, plegable de manera automàtica, és ideal per a espais amb escales rectes.

Aquesta plataforma té la capacitat de càrrega de 250 quilos i es mou a una velocitat de 0,1 metre per segon gràcies als seus sistema de cremallera i pinyó. Té un sistema de soft-start i soft-stop de sèrie, així que evita qualsevol sot a la sortida i arribada a tram.

Gràcies al seu sistema modular de guies el lliurament és en temps reduït. A més, aquestes són guies de perfil d'alumini de color plata. Està equipada amb una Botonera Touch, totalment ergonòmica que no fa falta prémer ja que funciona de manera tàctil. La plataforma compta amb dues grandàries diferents, així que es pot adaptar a escales molt estretes.

Opcionalment es pot equipar amb clau de seguretat, senyals òptics i acústics, seient abatible, comandaments de paret amb clau, comandament de control de plataforma per a ajudant.

Moltes comunitats de veïns antigues tenen escales abans d'arribar a l'ascensor, si tens problemes de mobilitat, això pot ser un bon problema. És per aquesta raó, que hem instal·lat aquesta plataforma elevadora a Barcelona: millora la qualitat de vida de tots els veïns.

Si utilitzes cadira de rodes o tens problemes per a baixar i pujar escales per tenir mobilitat reduïda, un salvaescaleras soluciona aquesta situació. Són fàcils d'instal·lar i d'utilitzar, i milloren l'accessibilitat en molts entorns que, per raons vàries, no es pot instal·lar un ascensor o fer una rampa.

VALIDA compta amb moltes opcions per a millorar els accessos de comunitats de propietaris on es tub en compte els criteris d'accessibilitat. En funció de les necessitats de la comunitat t'assessorem amb la millor opció.

PLATAFORMA ELEVADORA FUTURA PER A BLOC DE PISOS A BARCELONA

En aquest portal de la ciutat de Barcelona, hem instal·lat la plataforma FUTURA. Aquest model es caracteritza per ser invisible quan no s'utilitza, això es tradueix en què no ocupa espai quan no s'utilitza i es manté l'estètica del lloc.

Aquesta plataforma té la capacitat d'arribar a salvar una altura de fins a 1,2 metres i pot carregar un pes de fins a 400 quilos. Té una velocitat de 0,15 metres per segon. Està equipada amb sensors de seguretat que eviten que pugui haver-hi un atrapament o col·lisió amb persones o objectes que hi hagi a prop.

Per a utilitzar la plataforma solament has de posicionar-te en el mitjà i, mitjançant un comandament a distància, accionar el moviment. El seu disseny sorprèn en tots els sentits, ja que també és capaç de suportar el pes de cotxes en cas que s'instal·li en espais transitables. Per tant, també es pot instal·lar a l'exterior.

Demana'ns informació mitjançant el nostre formulari.

Vols millorar l'accessibilitat del teu edifici? Llavors mira aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales a Barcelona. Gràcies a aquesta solució d'accessibilitat, els veïns amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes poden accedir a l'edifici.

Moltes comunitats s'han adaptat a les noves necessitats dels veïns. Especialment en edificis antics que es van construir sense tenir en compte l'accessibilitat de les persones amb discapacitat. Una bona solució a aquest problema són els salvaescales que, a més de millorar la qualitat de vida de les persones, són fàcils d'instal·lar, còmodes i molt segurs.

Les plataformes s'adapten a tota classe d'escales: rectes, corbes o també de caragol. Hi ha models amb preparats per poder instal·lar-se a l'exterior. Per a escales estretes comptes amb mides reduïdes que encaixen en espais que et sorprendrien.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM PER A UN BLOC DE PISOS DE BARCELONA

En aquest edifico d'habitatges a Barcelona han instal·lat la plataforma salvaescaleras SPATIUM. Aquest model permet salvar trams d'escala rectes, a més, com pots veure, té una versió per a exterior que resisteix les inclemències del temps.

SAPTIUM està pensada per garantir l'autonomia de les persones usuàries. És per aquesta raó que té botoneres de moviment en tots dos costats de la plataforma, a més, disposa de plegat i desplegat automàtic.

La plataforma ve amb dos comandaments a distància per poder cridar-la quan es troba a l'altre extrem de la guia. Té dos braços de seguretat que tanquen el perímetre de la plataforma i garanteixen la seguretat.

Per millorar el trajecte té una velocitat controlada: es regula especialment en la sortida i en l'arribada a tram per evitar sots en el trajecte. Disposa de diferents sensors que eviten que la plataforma pugui xocar amb alguna cosa enmig de la guia. A més, té un botó d'emergència.

Demana'ns un pressupost gratuït i canvia l'accessibilitat del teu edifici.

Què fem amb aquests graons a l'entrada d'un bloc de pisos? Aquesta classe de graons són els que separen l'entrada de l'ascensor. Poden suposar un problema per a persones en cadira de rodes o amb problemes de mobilitat.

A Valida tenim una àmplia varietat d'elevadors de curt recorregut perfectes per a comunitats de veïns on es vol preservar l'estètica del lloc.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT EXTULI A BARCELONA

 

En aquesta comunitat de veïns de Barcelona han instal·lat l'elevador de curt recorregut Extuli. Aquest elevador pot salvar desnivells de fins a 160cm i té una capacitat de càrrega de fins a 315kg.

Extuli té tot el seu contorn de cristall, mentre que la seva estructura és d'acer. La plataforma està feta d'alumini estirat i antilliscant. Té versió per a interior i per a la intempèrie. Es mou mitjançant un sistema d'elevació hidràulic a través de tisora.

Per a instal·lar-se necessita un fossat de 215mm o fer una rampa per a salvar aquest petit tram. És silenciós, còmode i segur perquè consta de portes de pis motoritzades, i un polsador d'emergència.

Per fer venir l'elevador en el pis desitjat s'instal·la un botó a la paret. Per a accionar el moviment, dins de la plataforma hi ha la botonera per a indicar la direcció on es vol anar.

Extuli és un elevador molt indicat per a preservar l'arquitectura del lloc i encaixa molt bé en tots els llocs. Demana informació al nostre telèfon gratuït 900 414 000 o emplena el formulari de la nostra web.

Què és una plataforma salvaescales? Es tracta d'un salvaescala que permet transportar a persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda al llarg d'un tram d'escala. Aquest tipus de puja escala pot fer recorreguts molt llargs i amb trams multiplanta. Per aquesta raó, per a edificis on no es pugui instal·lar un ascensor, és molt bona opció.

A Valida tenim una àmplia gamma de plataformes elevadores. Aquestes donen accessibilitat a totes les persones i trenquen amb les barreres arquitectòniques d'un edifici.

 

PLATAFROMA SALVAESCALES SPATIUM PER UNA COMUNITAT DE VEÏNS DE BARCELONA

 

En aquesta comunitat de veïns de Barcelona han instal·lat la plataforma salvaescales Spatium. Està indicada per a trams d'escala rectes i pot instal·lar-se tant a l'interior com a l'exterior. Es mou mitjançant sistema de cremallera i pinyó i té un sistema d'aturs magnètics que eviten els sots.

Funciona mitjançant bateria acte-recarregables i per a accionar el moviment té un polsador que s'ha de mantenir pressionat. La plataforma es pot plegar i desplegar automàticament per a donar total autonomia a l'usuari. Té uns braços delimitadors de seguretat i unes platines en el sòl que delimiten la zona de la plataforma.

No fa falta fer obres per a instal·lar la plataforma. Aquesta es pot col·locar mitjançant pals fixats en els mateixos graons o mitjançant una guia en la paret. Es pot instal·lar en tots dos costats de l'escala.

Per a plataformes d'exterior hi ha fundes de nilons per a protegir-les del temps. De manera opcional, poden tenir senyals acústics i lluminosos. També es pot instal·lar un seient plegable perquè persones que no utilitzen cadira de rodes, però tinguin una mobilitat reduïda puguin anar còmodament assegudes-

Si necessites més informació sobre Spatium truca al telèfon 900 414 000 i solucionarem tots els teus dubtes.

En moltes ocasions, els edificis clàssics tenen una gran escalinata a l'entrada que fan impossible l'accés de moltes persones. Actualment, existeix la llei d'accessibilitat universal que fa obligatori instal·lar algun sistema de salvaescala o una altra adaptació per a poder garantir el lliure moviment de totes les persones.

A Valida, disposem d'una àmplia gamma de productes salvaescales que poden ajudar a trencar amb les barreres arquitectòniques d'aquests edificis. A més, molts models tenen un disseny molt integrador que els permet conjuntar amb el lloc.

 

PLATAFORMA SPATIUM PER LOCAL A BARCELONA

 

En aquest local de Barcelona han instal·lat la plataforma elevadora Spatium. Aquest sistema permet salvar trams d'escala rectes, ja siguin a l'interior com en la intempèrie. Està equipada amb un sistema de cremallera i pinyó que li dona moviment. A més, té un sistema per a realitzar parades progressives per a evitar possibles sots.

Funciona amb bateries perquè, en cas d'apagada, pugui acabar el seu recorregut. Per a accionar-la té uns botons a l'interior que s'han de mantenir premuts. Es pot instal·lar a banda i banda de l'escala i es pot accedir a ella de manera frontal, lateral i posterior.

Per a plataformes que vagin a l'interior, opcionalment es pot col·locar una funda feta a mida per a ajudar-la a mantenir-se en bon estat. També, en cas que sigui necessari, es pot instal·lar un seient abatible perquè, les persones que no necessites cadira de rodes, però tinguin mobilitat reduïda, puguin asseure's còmodament durant el recorregut de la màquina.

Si creus que Spatium pot ser la solució perfecta pel teu local, contacta amb nosaltres al telèfon 900 414 000 i demana un pressupost totalment gratuït.

Com podem millorar l'accessibilitat dels locals? Un salvaescales pot solucionar enormement els problemes que creen les barreres arquitectòniques.

A Valida tenim solucions salvaescaleras que poden adaptar al teu local a la normativa d'accessibilitat vigent. Molts clients que utilitzen cadira de rodes es troben amb una gran dificultat quan volen accedir a comerços amb esglaons a l'entrada.

PLATAFORMA ELEVADORA OPTIUM PER A LOCAL DE BARCELONA

En aquest local de Barcelona han instal·lat la plataforma elevadora Optium. És una plataforma lineal d'un sol braç. Pot salvar trams de fins a 3 escales i quan es plega no suposa cap intromissió al carrer. A més, té dues versions, per a interior i exterior. La instal·lació és molt ràpida perquè no fa falta fer obres.

Té un comandament a distància per a accionar-la i una capacitat de càrrega de fins a 300kg. També disposa d'un sistema antiatrapament sota els extrems de la plataforma.

Pregunta'ns tot el que necessitis saber sobre Optium i altres salvaescales pel teu local comercial. Estem segurs que trobarem la millor solució. Truca al telèfon gratuït 900 414 000 i demana una cita amb un assessor tècnic.

Saps que moltes persones tenen problemes per sortir casa seva? Això es deu al fet que molts edificis no són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat.

A Valida coneixem les dificultats que tenen algunes persones per a poder moure's amb llibertat. És per aquesta raó que treballem per fer més accessibles les cases particulars, locals o qualsevol recinte on hi hagi un tram d'escales o desnivell.

L'accessibilitat és un dret universal, per tant, totes les persones hem de treballar perquè això sigui una realitat.

PLATAFORMA SPATIUM PER A COMUNITAT DE VEÏNS DE BARCELONA

En aquesta comunitat de veïns de la localitat de Barcelona han instal·lat la plataforma salvescales Spatium. El problema que hi havia és que en l'entrada de l'edifici hi havia una gran escala que conduïa a un replà amb l'ascensor. Aquest disseny arquitectònic impedia que les persones amb mobilitat reduïda poguessin arribar a l'ascensor.

Spatium és un model de plataforma salvaescales ideal per a trams rectes. A més, és resistent a temperatures extremes, per tant, es pot col·locar a l'exterior. Aquest model té l'opció d'integrar un seient abatible per a aquelles persones que tenen mobilitat reduïda, però que no utilitzen cadira de rodes.

Aquesta solució salvaescales té aturada magnètica amb la qual, el seu moviment, és progressiu i sense sots. La plataforme es plega automàticament i per a accionar el moviment s'ha de mantenir premut el botó.

Tens dubtes de quina solució salvaescales és la millor per a la teva comunitat de veïns? Truca al 900 414 000 i demana una cita amb un assessor per a tenir un pressupost gratuït i sense compromís i totalment a mida.

Es pot instal·lar una cadira salvaescales en una escala estreta? Hi ha molts models que estan preparats per ser col·locats en escales complicades.

A Valida tenim una gran varietat de cadires salvaescales que poden adaptar-se a molts trams. Coneixem la importància que dona una persona amb problemes de mobilitat poder realitzar trajectes dins de la seva llar de manera segura i autònoma.

La capacitat de moure's per ells mateixos millora la qualitat de vida de les persones i també la seva autoestima. Sentir-se capaç de poder realitzar accions quotidianes dona seguretat a la persona que té problemes de mobilitat.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA A UNA COMUNITAT DE VEÏNS DE BARCELONA

En aquesta comunitat de veïns de la població de Barcelona han instal·lat la cadira salvaescales UNIKA. Aquest model de cadira té com a característica principal la seva guia monorail. Pot salvar trams d'escales amb corbes i amb replans intermedis. Està pensada per a interiors i per a escales estretes ja que la seva guia ocupa molt poc volum i és ajustada.

Per a accionar la cadira té un control en el reposabraços. Porta cinturó retràctil i reposapeus. Es pot programar perquè tingui gir automàtic. De manera opcional té l'inici “Smart Start” en el primer graó per a evitar que la cadira pugui ser un obstacle en el principi de les escales.

La guia es pot personalitzar de color, així com també l'entapissat de la cadira. Té una pantalla LCD que informa de possibles avaries de la cadira.

Si tens dubtes o vols més informació sobre la cadira Unika, truca al nostre telèfon 900 414 000. Estarem encantats d'assessorar-te amb la millor solució de salvaescales.

Com podem millorar la qualitat de vida de les persones? Una de les formes és millorant la seva capacitat d'autonomia i llibertat de moviments. Per a aconseguir-ho podem instal·lar una cadira salvaescales que faciliti el seu desplaçament per la llar.

A Valida considerem molt important donar capacitat a les persones per ser autònomes i poder fer tasques quotidianes. És important perquè gràcies a això el seu estat d'ànim pot millorar moltíssim.

CADIRA SALVAESCALES AMICUS PER CASA PARTICULAR DE BARCELONA

En aquest pati d'una casa particular de Barcelona han instal·lat el model de cadira salvaescales AMIUCS. És un model molt indicat per a trams rectes i per a exteriors (encara que també es pot instal·lar a l'interior).

Aquest model de puja escales permet a les persones de mobilitat reduïda salvar trams d'escales rectes. Porta una clau de seguretat i també cinturó. Té un reposapeus antilliscant i ve amb un sistema de seguretat sensible al tacte que fa parar el moviment de la cadira per a no col·lidir amb algun objecte que hagi quedat entremig.

Es pot programar perquè el gir de la cadira i el plegat del reposapeus sigui automàtic. A més, es pot triar el color de la tapisseria. És silenciosa, còmoda i segura. Per a accionar-la porta un polsador en el reposabraços que s'ha de mantenir accionat.

Encara no saps si Amicus és la cadira ideal per a tu? Els nostres assessors poden aconsellar-te en funció de les teves necessitats i l'escala que s'ha de salvar. Truca al telèfon 900 414 000 per a poder demanar una cita perquè et facin un pressupost gratuït i sense compromís.

Com podem millorar l'accessibilitat de les persones en cadira de rodes o problemes de mobilitat?

Per a començar, és important que disposin d'un entorn adaptat a les seves necessitats. Això significa que no han d'haver-hi obstacles que puguin entorpir el seu pas i tampoc desnivells que impossibilitin la seva mobilitat.
En aquest sentit, existeixen molts emplaçaments que tenen un desnivell just en l'entrada i per això és imprescindible que s'adapti a les necessitats de tots.

A Válida sin barreras treballem per a millorar aquest aspecte, instal·lem tot tipus de solucions que ajuden a millorar l'accessibilitat de qualsevol emplaçament amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones.

Elevador de curt recorregut a comunitat de Barcelona

En aquesta comunitat de propietaris situada a Barcelona hem realitzat el muntatge d'un elevador vertical model SUBEO.

Es tracta d'una ajuda pujaescales que permet superar distàncies curtes de fins a 1,8 metres. Aquest tipus d'elevador pot suportar càrregues de fins a 340 kg, per la qual cosa és molt útil per a les persones que van carregades amb el carret de la compra o altres.

SUBEO permet pujar i baixar a persones indistintament de si tenen o no una discapacitat física, facilitant l'accés a qualsevol veí o usuari.

Si necessites més informació sobre salvaescales o vols un pressupost sense compromís, truca'ns al telèfon gratuït 900 414 000.

La teva llar té barreres físiques?

Una llar adaptada proporciona a les persones majors fomenta la seva autonomia i a més evita el risc de sofrir un accident. Superar els desnivells verticals amb una ajuda tècnica contribuirà a fer més fàcil el seu dia a dia. A més, permet realitzar les seves activitats diàries de manera còmoda i segura.

A Válida sin barreras sabem que l'habitatge representa un element vital en la vida de qualsevol persona. Per això, realitzem instal·lacions de tota mena de salvaescaleras per a acabar amb les barreres arquitectòniques existents.

 

Cadira salvaescales instal·lada a casa particular de Barcelona

 

Et vam mostrar un exemple d'instal·lació realitzat per l'equip tècnic de Válida sin barreras en un habitatge unifamiliar de Barcelona.

Es tracta del model de cadira Socius, una solució que s'adapta de manera òptima a les escales amb corbes o replans intermedis. Socius permet triar entre diferents seients i opcionals per a una integració total amb l'entorn. A més, permet canviar el color de les guies.

En aquest cas, hem posat un seient petit i un reposapeus desplaçat per a viatjar de manera semigirada. Això és molt útil per a les escales amb poc espai de pas.

 

Si necessites més informació, no dubtis a contactar-nos a través del telèfon gratutio 900 414 000 o enviant un mail amb la teva consulta a [email protected].

La teva comunitat de propietaris no és accessible?

Válida sin barreras tenim la solució. Disposem d'una àmplia gamma d'ajudes salvaescaleras que serveixen per a millorar la mobilitat de les persones d'avançada o amb problemes motrius. Aquestes, poden adaptar-se a tota mena d'entorns fins a aquestes escales més complicades.

 

Plataforma salvaescales a comunitat de veïns de Barcelona

 

Un de les ajudes més utilitzades en comunitats de veïns són les plataformes salvaescales, per ser especialment segures i ocupar molt poc espai.

Aquest és el cas de la plataforma instal·lada en aquest edifici de Barcelona. Válida sin barreras ha procedit a realitzar la instal·lació de la plataforma salvaescales model Leia.

Aquesta ajuda és molt útil sobretot per a les persones que es desplacen en cadira de rodes. Leia permet salvar trams d'escala corbs o amb replans intermedis.

Disposa d'una app exclusiva que serveix per a moure i configurar Leia des de l'smartphone o la tablet.

Una solució especialment segura, pràctica i confortable.

 

Demana'ns pressupost sense compromís trucant al telèfon gratuït 900 414 000.

La teva comunitat de veïns és accessible? Si la resposta és negativa i viuen persones amb mobilitat reduïda en ella, hi ha diferents solucions que poden ser molt útils per a la supressió de barreres arquitectòniques.

A Válida sin barreras disposem d'una àmplia selecció d'ajudes tècniques que serveixen per a millorar l'autonomia diària i fer més fàcil el desplaçament de les persones en cadira de rodes o discapacitat.

 

Plataforma salvaescales a Barcelona

 

Gràcies a la instal·lació que hem realitzat en aquesta comunitat de propietaris, hem pogut salvar aquest desnivell vertical recte amb una plataforma elevadora model SPATIUM.

Es tracta d'una solució molt utilitzada per a cobrir les demandes de les botigues, restaurants, locals públics, portals, etc. Aquesta ajuda disposa d'un sistema de plegat automàtic i el seu desplaçament es realitza amb aturs magnètics, moviment progressiu i sense sots.

La seva instal·lació pot realitzar-se amb pals directament als graons o a la paret com aquest cas.

Disposa d'un sistema d'emergència per a poder moure i/o plegar la màquina manualment i té d'uns sensors de seguretat antiatrapament sota la plataforma que la fan una plataforma especialment segura.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu