sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat és un dret i, a més, millora la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. No tenir garantit aquest dret a casa pot afectar directament a l'estat d'ànim d'una persona. Per aquesta raó, hem instal·lat aquesta cadira puja escales en Benahadux.

Aquests sistemes d'elevació, permeten a persones grans amb problemes de mobilitat, pujar i baixar escales. Són molt fàcils d'utilitzar i ocupen poc espai. A més, no es fan obres per instal·lar-les així que el procés és molt ràpid i net.

Els salvaescales tenen una guia que es fa a mida a les teves escales. D'aquesta manera aconseguim una instal·lació al mil·límetre que aprofiti molt bé l'espai. En VALIDA comptem amb diferents models perquè puguis triar el millor.

CADIRA PUJA ESCALES UNIKA EN XALET A BENAHADUX

En aquesta casa de la població Benahadux, a Almeria han instal·lat el model de s cadira UNIKA. es tracta d'una cadira amb una guia ovalada que li dona molt estil al lloc. S'adapta perfectament a escales amb corbes molt tancades i de caragol, també amb un pendent molt pronunciat.

La guia d'UNIKA té un diàmetre de 8 centímetres, molt estreta i ajustada. Ofereix moltes opcions perquè la guia no sigui una nosa en el passadís: "smart start" i fi a nivell.

Aquest model ve equipat amb dos comandaments a distància, sensors de seguretat i un cinturó de seguretat retràctil. Pots triar entre dos tipus de joystick i entre diferents colors d'entapissat.

La cadira és capaç de portar una càrrega de fins a 120 quilos i es pot preparar perquè pugui transportar fins a 160 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i pot arribar a recórrer pendents de fins a 75 graus.

Demana un pressupost gratuït i sense compromís.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu