sol·licitar pressupost
right-chevron-white

En el teu bloc de pisos l'ascensor no està a l'altura de l'entrada? En moltes comunitats antigues és un problema freqüent i afecta directament a les persones que tenen problemes de mobilitat. És per aquesta raó que hem instal·lat una cadira puja escales en Benavente, perquè les persones d'aquesta comunitat de propietaris puguin accedir fàcilment a la seva casa.

Aquestes cadires són un element estrella per als habitatges on hi ha persones que tenen problemes de mobilitat i no són accessibles. A més, són molt més econòmiques que les obres de baixar l'ascensor a cota zero.

S'adapten a tota mena d'escales ja que la guia es fa a mida i especialment per al lloc on s'ha d'instal·lar. Llavors, es poden col·locar en escales rectes, corbes i de caragol. També es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES ALIUM PER A ESCALES RECTES EN BENAVENTE

En aquesta comunitat de veïns hem instal·lat la cadira puja escala ALIUM ideal per a escales rectes. Aquest model destaca per tenir una guia sense vores tallants o grassa i es mou mitjançant un sistema de tracció integral per fricció mitjançant 4 corrons.

La guia és la més prima del mercat, així que es pot aprofitar molt bé l'espai de l'escala. A més, s'instal·la molt pròxima a la paret, un altre detall que fa que la cadira no sigui un estrobo en l'escala. De fet, quan no s'utilitza es pot plegar el seient, el reposabraços i el reposapeus.

La cadira ve amb dos comandaments a distància i es mou mitjançant un botó que hi ha en el reposabraços. Els comandaments a distància serveixen per a moure la cadira quan aquesta es troba a l'altre extrem de la guia. També té sensors de seguretat i un botó d'emergència.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu