sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Sortir de casa pot suposar un gran calvari per a persones que tenen dificultats per a pujar i baixar escales. Moltes vegades, la solució és adaptar la llar perquè torni a ser un espai apte per a totes les persones. És per aquesta raó que hem instal·lat aquesta cadira puja escales en Benavente, perquè totes les persones tinguin la mateixa oportunitat de sortir al carrer.

Les cadires són una molt bona opció per a les cases particulars perquè s'instal·len molt ràpid, no fa falta fer obres i ocupen poc espai. Al contrari dels ascensors o muntacàrregues, són més econòmiques i no necessiten una sala de màquines o molt espai per a instal·lar-se.

Per a cases unifamiliars amb més d'una planta resolen el problemes de l'accessibilitat molt còmodament. A més, estan fetes perquè sigui molt senzill usar-les.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES ALIUM PER A CASA PARTICULAR A BENAVENTE

En aquesta casa particular hem instal·lat la cadira salvaescales ALIUM, ideal per a espais d'interior amb una escala recta. Destaca per tenir la guia més prima del mercat, sense greix ni amb vores tallants. El seu sistema de tracció permet que la guia sigui molt més segura que unes altres per no tenir cap mena de vora.

La cadira, per a no ocupar espai, es pot plegar: el seient, reposabraços i reposapeus es pleguen perquè altres persones puguin passar per l'escala sense problemes. Aquest model té la capacitat de resistir fins a 140 quilos de pes, a més, es mou a una velocitat de 0,15 metres per segon. Pot fer un recorregut màxim de 7 metres de llarg i l'amplària mínima de l'escala ha de ser de 655 mm.

El seient, en arribar a la part superior es gira per a poder desembarcar millor. A més, opcionalment, aquesta acció es pot automatitzar. La cadira està equipada amb dos comandaments, un cinturó de seguretat, i sensors que eviten atrapament amb objectes que pugui haver-hi en l'escala.

En el teu bloc de pisos l'ascensor no està a l'altura de l'entrada? En moltes comunitats antigues és un problema freqüent i afecta directament a les persones que tenen problemes de mobilitat. És per aquesta raó que hem instal·lat una cadira puja escales en Benavente, perquè les persones d'aquesta comunitat de propietaris puguin accedir fàcilment a la seva casa.

Aquestes cadires són un element estrella per als habitatges on hi ha persones que tenen problemes de mobilitat i no són accessibles. A més, són molt més econòmiques que les obres de baixar l'ascensor a cota zero.

S'adapten a tota mena d'escales ja que la guia es fa a mida i especialment per al lloc on s'ha d'instal·lar. Llavors, es poden col·locar en escales rectes, corbes i de caragol. També es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES ALIUM PER A ESCALES RECTES EN BENAVENTE

En aquesta comunitat de veïns hem instal·lat la cadira puja escala ALIUM ideal per a escales rectes. Aquest model destaca per tenir una guia sense vores tallants o grassa i es mou mitjançant un sistema de tracció integral per fricció mitjançant 4 corrons.

La guia és la més prima del mercat, així que es pot aprofitar molt bé l'espai de l'escala. A més, s'instal·la molt pròxima a la paret, un altre detall que fa que la cadira no sigui un estrobo en l'escala. De fet, quan no s'utilitza es pot plegar el seient, el reposabraços i el reposapeus.

La cadira ve amb dos comandaments a distància i es mou mitjançant un botó que hi ha en el reposabraços. Els comandaments a distància serveixen per a moure la cadira quan aquesta es troba a l'altre extrem de la guia. També té sensors de seguretat i un botó d'emergència.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu