sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si tens problemes de mobilitat segur que tens dificultats per a accedir en molts llocs. L'accessibilitat és un dret que s'ha de garantir en espais comunes, també en comunitats de veïns. En aquest sentit, hem instal·lat una plataforma salvaescales a Benicàssim.

D'aquesta manera, tots els veïns, poden entrar a la seva comunitat amb o sense cadira de rodes sense haver de bregar amb els graons. Són fàcils d'utilitzar, es pleguen per a no ocupar massa espai i garanteixen autonomia a totes les persones.

S'instal·len molt ràpidament i sense necessitat de fer obres. Milloren la qualitat de vida de persones grans o persones amb mobilitat reduïda.

PLATAFORMA PUJA ESCALES SPATIUM EN EXTERIOR DE COMUNITAT A BENICÀSSIM

En aquesta comunitat de veïns de la localitat de Benicàssim, Castelló, hem instal·lat la plataforma puja escales SPATIUM. Serveix per a escales rectes tant d'interior com d'exterior. Tenen una capacitat de càrrega de 250 quilos i tenen una velocitat de 0.1 metres per segon. Poden superar desnivells amb 45° d'inclinació.

Funcionen amb bateries així que, en cas que hi hagi un tall de llum, la màquina pot acabar el seu recorregut. Es pot fixar la guia en la paret o mitjançant uns pals directament ancorats al terra.

Ve equipada amb botonera sense fil per a poder cridar-la en cas que es trobi en l'altre extrem de la guia. Mitjançant aquest mateixa botonera, pots plegar i desplegar la plataforma. La velocitat de la plataforma és gradual tant en la sortida com en l'arribada així es manté estable.

Opcionalment es pot equipar amb una clau de seguretat, senyals òptics i acústics, seient abatible, comandament de control de plataforma per a ajudant. En màquines que facin recorreguts més llargs de 10 metres s'instal·len bateries extres.

La plataforma disposa de diferents grandàries, d'aquesta manera es pot instal·lar a escales més estretes

Vols una cadira salvaescales a Benicàssim? Llavors t'interessa aquesta instal·lació a una casa particular. Com veus, per entrar a la casa hi ha graons, cosa que, quan s'arriba a una certa edat o apareix alguna malaltia, pot suposar un bon problema.

Hi ha moltes cases que, per a arribar a la vivenda s'han de pujar escales que es troben a l'exterior. Això no suposa cap problema quan es té una bona mobilitat, però algun dia les coses poden canviar.

A VALIDA sabem com poden arribar a ser de problemàtiques les escales, sobretot si es té problemes de mobilitat i aquestes es troben a l'exterior. Això és així perquè quan plou, hi ha gebrada o hi ha neu poden ser molt relliscoses i, per tant, molt perilloses.

CADIRA SALVAESCALES AMICUS A UNA CASA DE BENICÀSSIM, CASTELLÓ

La cadira salvaescaleras AMICUS és ideal per a escales rectes i tant d'interior com d'exterior. AMICUS és una cadira molt segura i fàcil d'utilitzar, solament has de cordar-te el cinturó i mantenir premut el botó de direcció. Aquesta cadira es plega de forma molt compacta pel que ocupa poc espai quan no s'utilitza.

Ve amb dos comandaments a distància, un cinturó retràctil i clau de seguretat. A més, té un sensor sensible al tacte que evita qualsevol col·lisió amb objectes enmig de l'escala.

Pots triar el color de la tapisseria, a més, aquesta és d'un material fàcil de netejar. Per a les cadires d'exterior, hi ha una funda que la protegeix del clima.

En cas d'escales estretes o per a persones que no puguin doblegar bé els genolls, es pot instal·lar la cadira amb el seient Perch, aquest és més alt i, en anar semi-assegut, s'ocupa menys espai.

Si creus que AMICUS és la solució als teus problemes truca'ns o emplena el formulari de la web. Pensa que t'oferim una visita gratuïta d'un Assessor Tècnic perquè puguis tenir el teu pressupost a mida i sense cap compromís.

En quins casos podem instal·lar un elevador vertical?

Els elevadors de curt recorregut permeten superar trams verticals de fins a 3 m. Aquesta solució és especialment útil per a les persones que es desplacen en cadira de rodes, encara que també és utilitzada per a qualsevol usuari, amb o sense discapacitat.

Els elevadors de Válida sin barreras tenen la particularitat que poden adaptar-se a tota mena d'entorns. A part de disposar d'una àmplia gamma de models, cado un d'ells disposa de diferents acabats per a un ajust perfecte amb l'entorn i les necessitats de l'entorn.

Elevador vertical a Benicàssim

 

En aquest habitatge particular situat a Castelló, realitzem la instal·lació del model d'elevador VECTIO. Es tracta d'una solució amb un sistema d'impulsió mitjançant un cilindre hidràulic tipus bus o telescòpic sincronitzat.

El seu recorregut màxim és de 3.000 mm i té una capacitat de càrrega de 300 kg. Aquest elevador permet la seva instal·lació en interiors i també en intempèrie.

La base de la plataforma és antilliscant amb una goma negra tipus “botons”.

En Válida sin barreras oferim qualsevol tipus de solució accessible, no sols elevadors de curt recorregut. També posem a l'abast de les persones: cadires salvaescales, plataformes elevadores i un altre tipus d'ajudes tècniques que ajuden a superar les barreres arquitectòniques de qualsevol espai.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu