sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Com podem evitar pujar i baixar graons quan tens dificultats per a fer-ho amb seguretat? Tenim la solució i és el que hem fet en un habitatge familiar: la instal·lació d'una cadira puja escales a Benidoleig. Ara, és molt més segur i fàcil moure's pel jardí.

No poder pujar i baixar graons perquè es tenen una dificultat física pot representar que baixi la qualitat de vida d'una persona. Tornar a ser independent per a baixar i pujar escales permet sentir-se millor amb un mateix. Tampoc podem oblidar-nos de les persones que tenen dolors i que per culpa d'ells eviten les escales.

Els salvaescales són la millor solució perquè persones amb problemes de mobilitat puguin recuperar el seu estil de vida a casa. S'instal·len ràpid i sinó fer obres, a més, són molt senzills d'utilitzar.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES SOCIUS PER A L'EXTERIOR A BENIDOLEIG

En aquesta casa particular de Benidoleig, Alacant, hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. S'han decidit per aquest model perquè és capaç d'adaptar-se a qualsevol espai i també té versió per a l'exterior.

La cadira salvaescales SOCIUS destaca per tenir una guia de doble carril que permet que es mogui mitjançant un sistema de doble tracció usant cremallera i pinyó. La velocitat de la cadira és de 0,12 metres per segon i pot portar un pes màxim de 115 quilos. Si es desitja, opcionalment, es pot preparar perquè pugui carregar fins a 137 quilos.

Perquè ocupi menys espai quan no s'utilitza, el seient, el reposabraços i el reposapeus es pleguen. D'aquesta manera, altres persones poden passar per l'escala sense problemes o obstacles. Personalitza la cadira amb diferents colors per a adaptar-la als teus gustos i preferència.

Aquest model inclou dos comandaments a distància, cinturó de seguretat, sensors per a evitar col·lisions i botó de parada d'emergència.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu