sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Com podem millorar l'accessibilitat en edificis on hi ha unes escales entre l'entrada i l'ascensor? Possiblement una solució com aquesta plataforma salvaescales a Benidorm pot canviar radicalment la qualitat de vida dels veïns.

A VALIDA comptem amb una gamma molt àmplia de salvaescales per a poder millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Tenim les millors idees per a acabar amb les barreres arquitectòniques que impedeix la llibertat de moviment de persones amb mobilitat reduïda.

En comunitats de veïns construïdes fa anys, els problemes d'accessibilitat són freqüents. Per aquesta raó, un Assessor Tècnic expert en solució salvaescales t'aconsella amb les millors opcions en funció de les necessitats dels veïns i les característiques de l'espai.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM EN UNA COMUNITAT DE VEÏNS A BENIDORM

En aquesta comunitat de veïns de Benidorm han instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM. Aquest model encaixa en escales de tram recte. Està equipat amb sistemes de seguretat que garanteixen un viatge tranquil i estable per als usuaris.

Té un sensor que evita que la plataforma pugui xocar amb objectes que puguin haver-hi en l'escala. Els braços que hi ha al seu voltant asseguren a la persona usuària. A més, hi ha un botó de parada d'emergència.

Per a accionar la plataforma solament has de pressionar els botons per a indicar la direcció on vols anar. Tot està pensat per a donar la màxima autonomia a la persona usuària. La plataforma es plega i desplega automàticament, de manera que ocupa poc espai quan no s'utilitza.

En cada extrem de la guia hi ha les botoneres per a cridar a la plataforma al pis que vulguis. A més, tenen una clau que garanteix que solament la utilitzin les persones que tinguin una.

Vols millorar l'accessibilitat de la teva edifico? Llavors comença amb demanar una visita gratuïta d'un Assessor Tècnic. Rebràs un pressupost gratuït i a mida.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu