sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La cadira salvaescales a Berga i en qualsevol altre lloc s'ha convertit en una solució valuosa per a aquells que tenen dificultats de mobilitat o pateixen malalties que els impedeixen pujar i baixar escales de manera segura i còmoda. Aquests dispositius s'han dissenyat pensant en les necessitats específiques d'aquestes persones, brindant-los la llibertat de moure's per la seva llar o lloc de treball sense restriccions.

Una de les característiques destacades de la cadira salvaescales Devotus és la seva capacitat per a adaptar-se a diferents tipus d'escales. Ja siguin rectes, corbes o espirals, aquesta cadira salvaescales pot instal·lar-se en qualsevol configuració, la qual cosa la converteix en una opció versàtil per a una àmplia varietat d'espais. A més, el seu sistema de tracció mitjançant corrons elimina la necessitat de greixatge regular, la qual cosa facilita el seu manteniment i prolonga la seva vida útil.

CADIRA SALVAESCALES PER A TOTS ELS VEÏNS, BERGA

La cadira salvaescaleras Devotus està equipada amb aturs magnètics que garanteixen moviments suaus i progressius, sense sots ni sacsejades brusques. Això proporciona una experiència de viatge còmoda i segura per a l'usuari. A més, ofereix diferents opcions de subjecció de les guies, permetent la seva instal·lació en graons, parets, buits d'escales, entre altres, adaptant-se a les característiques específiques de cada entorn.

La seguretat és una prioritat fonamental en la cadira salvaescales Devotus. Està equipada amb sensors sensibles al tacte que detecten qualsevol obstacle en el seu camí, detenint automàticament el moviment per evitar col·lisions. Això brinda tranquil·litat tant a l'usuari com als seus sers estimats, sabent que estan protegits durant l'ús de la cadira.

Per a aquells que necessiten utilitzar la cadira salvaescales en exteriors, la versió per a intempèrie de Devotus és una excel·lent opció. Amb una guia calefactada i una funda de seient inclosa, aquesta versió està dissenyada per a resistir les inclemències del temps i garantir un funcionament òptim fins i tot en condicions adverses.

La comoditat també s'ha tingut en compte en el disseny de la cadira salvaescales Devotus. El seu seient és ajustable, plegable i giratori de manera automàtica, la qual cosa permet a l'usuari trobar la posició més còmoda per al seu trajecte. A més, els comandaments a distància sense fils faciliten el seu ús, brindant un control convenient des de qualsevol lloc de l'escala.

Quant a la capacitat de càrrega, la cadira salvaescaleras Devotus pot suportar fins a 150 kg, assegurant una experiència de viatge segura i estable per a usuaris de diferents grandàries. A més, la seva inclinació màxima de 50 graus garanteix una adaptabilitat òptima a diferents tipus d'escales, brindant confiança i seguretat durant el recorregut.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu