sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Aquesta cadira salvaescales a Bergondo és el model UNIKA, ideal per a escales amb corbes o de caragol. Aquest tipus d'escales són molt boniques i de disseny, però poden ser un problema quan s'arriba a una certa edat o es tenen problemes de mobilitat.

Moltes persones, amb els anys, veuen com els costa pujar i baixar escales. Quan som molt grans, la força als músculs disminueix, a més que els nostres reflexos van decaient. Les escales de disseny passen a ser un lloc amb molt perill d'accidents.

Com és complicat canviar les escales, l'única solució que queda és adaptar-les a les noves necessitats. La millor opció és instal·lant una cadira salvaescales: proporciona seguretat a totes les persones. Són fàcils d'usar i molt pràctiques. A més, s'instal·len sense fer obres.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA A CASA PARTICULAR DE BERGONDO, LA CORUÑA

A aquesta casa de Bergondo, han aconseguit millorar la seguretat de les seves escales gràcies a la cadira salvaescales UNIKA. Aquest model és molt indicat per a escales amb corbes molt tancades o de caragol. S'adapta perfectament al contorn de les escales així que hi ha suficient espai perquè altres persones puguin transitar-hi.

UNIKA ofereix grans avantatges. La seva guia, en forma ovalada aprofita molt bé l'espai de les escales. A més, perquè no sigui una nosa a l'últim esglaó, té diferents tipus d'inici perquè hi hagi molt poca intromissió.

Al contrari d'altres cadires, aquesta cadira permet a l'usuari anar girat cap a la direcció on es desplaça la cadira. Té el gir motoritzat, facilitant el desembarcament de l'usuari al replà superior. També disposa de kit extrapes que permet moure fins a 160kg,

Aquesta cadira ve amb dos comandaments a distància, es plega perquè no ocupi espai i té un cinturó de seguretat retràctil. Disposa d'un sensor que fa parar la màquina quan hi ha un objecte enmig del seu trajecte.

Tant la guia com la tapisseria tenen l'opció de triar el color. Per tant, l'usuari pot personalitzar la seva nova cadira com més li agradi.

Informa't d'aquesta fantàstica cadira trucant al nostre telèfon gratuït 900 414 000.

Et preocupa sortir de casa perquè hi ha escales a l'entrada? És moment de canviar la teva vida i millorar l'accessibilitat de la teva llar.

Moltes cases es van construir de manera que el garatge es troba en la planta baixa mentre que l'habitatge està a la planta superior. Per accedir a la casa es va fer una escala en l'exterior així que que, quan arriben problemes de mobilitat, pot suposar un bon problema

A VALIDA oferim la solució a aquesta classe de problemes mitjançant els sistemes salvaescales. Normalment, en cases particulars, la solució es troba instal·lant una cadira salvaescales.

CADIRA SALVAESCALES A BERGONDO, A CORUÑA

En aquesta casa particular de la localitat de Bergondo, la Corunya, han decidit instal·lar la cadira salvaescales AMICUS per a poder entrar i sortir de la seva llar sense problemes. AMICUS és una cadira que pot instal·lar-se a l'interior i a l'exterior en trams d'escala rectes.

AMICUS és completament plegable pel que, quan no s'utilitza, no ocupa espai a l'escala i altres persones poden transitar lliurement. Disposa de cinturó de seguretat retràctil a més d'altres sistemes de seguretat que garanteixen un viatge segur i tranquil.

La cadira ve equipada amb dos comandaments a distància per poder cridar-la en qualsevol moment des de l'extrem on es troba. Una vegada la cadira estigui en el lloc desitjat, només ha d'asseure's i prémer el botó de direcció per a indicar-li la direcció on vol anar. És molt fàcil!

Com a opcionals, pot triar l'entapissaria que més li agradi i que combini amb l'entorn. També hi ha l'opció de plegar i desplegar de manera automàtica el reposapeus, evitant que la persona hagi d'ajupir-se per poder utilitzar la cadira.

Truca al telèfon gratuït 900 414 000 o omple el formulari de la web i t'informem.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu