sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fer accessible un local comercial és fonamental per a assegurar que totes les persones, independentment de la seva mobilitat, puguin accedir i gaudir dels serveis oferts. L'accessibilitat no sols és una qüestió de compliment normatiu, sinó també un senyal d'inclusió i respecte cap a tots els clients. És per això que hem instal·lat aquesta plataforma salvaescales a Bescanó.

Un local accessible permet a les persones amb discapacitats o mobilitat reduïda moure's amb seguretat i comoditat, la qual cosa pot augmentar significativament la seva satisfacció i fidelitat. A més, millorar l'accessibilitat pot ampliar la base de clients, atraient a un major nombre de persones i les seves famílies que d'una altra manera podrien trobar el lloc inaccessible. Implementar solucions com a rampes, elevadors i plataformes salvaescales és essencial per a eliminar barreres arquitectòniques i crear un entorn acollidor i funcional per a tots.

Plataforma salvaescales Spatium en un local de Bescanó

La plataforma salvaescales Spatium és una solució ideal per a fer accessibles les escales rectes en locals comercials, tant en interiors com en exteriors. Aquest model destaca per ser automàtic, silenciós i extremadament segur, característiques que ho fan adequat per a qualsevol entorn comercial. La seva instal·lació és ràpida i eficient gràcies al seu sistema modular de guies de perfil d'alumini en color plata, la qual cosa permet una integració harmoniosa amb l'estètica del local.

El sistema de tracció de la Spatium utilitza cremallera i pinyó, garantint un moviment progressiu i sense sots. Els aturs magnètics asseguren un funcionament suau i precís. Funciona amb bateries auto-recarregables, la qual cosa permet el seu ús continu fins i tot en cas de falta de corrent elèctric. La plataforma està equipada amb una botonera Touch, que permet una pulsació còmoda i ergonòmica sense necessitat de pressionar, facilitant el seu ús a persones amb diferents graus de mobilitat.

La Spatium també compta amb sensors de seguretat antiatrapament, que proporcionen una capa addicional de protecció durant el seu ús. Amb una capacitat estàndard de 250 kg i una velocitat de 0,1 m/s, aquesta plataforma garanteix un transport segur i eficient per a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda. La ràpida obertura i tancament automàtics de la base i els braços de protecció optimitzen l'espai i asseguren que la plataforma estigui sempre llesta per al seu ús, millorant l'accessibilitat i l'experiència dels clients en qualsevol local comercial.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu