sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Amb tots els teus veïns us heu posat d'acord per a acabar amb les escales de l'entrada de la comunitat? Igual que vosaltres, uns altres han fet el mateix, i una de les solucions que hem instal·lat és aquest elevador vertical a Bilbao. Aquest salvaescaleras ofereix ajuda a tots els veïns, els que tenen poca mobilitat i també els que necessiten poder pujar el cotxet del bebè, el carret de la compra, la maleta de viatge, etc.

Aquests sistemes d'elevació destaquen per ser elegants i tenir un disseny capaç d'integrar-se molt bé a tota mena d'espais. Són especialment útils en comunitats de veïns, edificis públics, locals comercials, botigues o restaurants. Com hem comentat, totes les persones poden usar-la i trobar-ho mu útil, independentment de la seva condició física.

Els elevadors de curt recorregut poden salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura, i poden fer 2 parades entremedio. Aquests poden instal·lar-se a l'interior o a l'exterior, a més, hi ha models que permeten posar un recito perimetral.

ELEVADOR VERTICAL INVICTUS A BILBAO

En aquesta comunitat de veïns hem instal·lat l'elevador de curt recorregut INVICTUS. Aquest model és capaç de salvar una distància de 1,25 metres d'altura i s'instal·la tant en interior com en l'exterior. Aquesta equipat amb 4 motors sincronitzats entre ells que permeten que el moviment sigui estable i molt confortable.

Aquest elevador pot transportar una càrrega de fins a 400 quilos i poden anar 2 persones alhora. Es mou a 40 mm per segon gràcies als seus motors. Està compost per 4 suports en cada cantonada i es fixa a la paret. Destaca per tenir un disseny flexible capaç d'adaptar-se a tota mena d'entorns. Pots personalitzar la base de la plataforma perquè sigui igual que l'entorn.

És molt fàcil d'instal·lar i no fa falta fer un fossat, així que les obres que es necessiten fer són mínimes.

Necessites una plataforma salvaescales a Bilbao? Llavors pot ser que t'interessi com han solucionat els problemes d'accessibilitat en aquesta comunitat de veïns.

Moltes comunitats de propietaris es troben amb dificultats per culpa de la mala accessibilitat. Això és molt comú especialment en edificis antics ja que en el moment de la construcció no era obligat pensar en l'accessibilitat universal.

A VALIDA entenem com pot perjudicar la llibertat de moviment de les persones amb discapacitat no viure en un edifici accessible. En casos greus, hi ha persones que romanen tancades a casa perquè no tenen manera de poder sortir del seu edifici.

La solució a molts edificis és la instal·lació d'una plataforma salvaescales: ideal per a persones en cadira de rodes i permet que la utilitzin persones amb mobilitat reduïda.

PLATAFORMA SALVAESCALES PER COMUNITAT DE VEÏNS A BILBAO

En aquesta comunitat, han millorat l'accessibilitat dels seus veïns mitjançant la plataforma salvaescaleras DECOR. Aquesta permet salvar trams d'escales corbes, tant d'interior com d'exterior. Destaca per ser una plataforma molt compacta i robusta, per la qual cosa la seguretat queda totalment garantida.

DECOR té un sistema de tracció mitjançant corrons i pot fixar-se tant a la paret com en el terra mitjançant pals. Té uns braços de seguretat que garanteixen un viatge segur a la persona usuària. A més, es plega i desplega automàticament així que es garanteix l'autonomia de qui la utilitzi.

Té una sortida gradual i una arribada de tram suau per evitar sots o moviments inestables. A més, pot anar equipada amb comandaments a distància, botons de direcció en la mateixa plataforma i un comandament extensible.

Per garantir la comoditat de tots els usuaris es pot instal·lar un seient plegable per a les persones que no utilitzen una cadira de rodes.

Vols millorar l'accessibilitat del teu bloc? Llavors contacte amb un Assessor Tècnic per assessorar-te.

Com podem millorar l'autonomia de les persones en cadira de rodes? Existeixen moltes ajudes tècniques ideades per a fer més fàcil al vida de les persones amb alguna minusvalidesa, entre elles, existeixen les solucions salvaescales.

Es tracta de màquines que serveixen per a millorar l'accés dels habitatges, en aquest sentit, en Válida sin barreras proporcionem tot tipus de solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques.

 

Plataforma salvaescales Bilbao

 

En aquest emplaçament hem col·locat una plataforma pujaescales model Décor per a salvar un tram d'escales corb.

En aquest cas, la plataforma s'ha fixat directament a la paret, però també pot fixar-se al graó mitjançant pals.

Décor funciona a través d'un sistema de tracció mitjançant cadena de boles. Per a activar el moviment, l'usuari tan sols mantenir pressionat el polsador o el comandament a distància (opcional).

Per a major seguretat, Décor disposa d'uns sensors que detenen el salvaescales en cas d'obstaculització.

 

Demana'ns pressupost gratuït i sense compromís, els nostres tècnics faran un estudi del lloc per a oferir-te la millor solució.

Com podem millorar l'accessibilitat del nostre edifici?

 

Una solució molt emprada en les comunitats de propietaris és la d'instal·lar una plataforma salvaescales perquè permet a les persones que van en cadira de rodes poder pujar i baixar les escales amb total independència i seguretat. A més, són plegables, per la qual cosa quan no està en ús, no ocupen espai en el portal de l'edifici.

A Válida sin barreras tenim com a objectiu aconseguir un entorn més inclusiu, per això, disposem de diversos models salvaescales que serveixen per a acabar amb les barreres arquitectòniques presents a l'entorn.

 

Plataforma salvaescales SPATIUM

 

T'ensenyem un cas en el qual hem instal·lat una plataforma elevadora en aquesta comunitat de veïns situada a Bilbao.

Es tracta del model Spatium, ideal per a salvar trams d'escala rectes tant en interior com en intempèrie.

Aquesta plataforma es llisca per un sistema de guies que van fixades a l'escala, permetent a la persona en cadira de rodes, pujar d'una planta a l'altra.

Spatium permet desplaçar la màquina manualment en cas d'emergència o tall del subministrament elèctric.

 

 

Disposem de més models de plataformes pujaescales, si vols conèixer-los, fes clic aquí.

Estàs pensant a mudar-te d'habitatge per falta d'accessibilitat?

Adaptaràs el teu habitatge per a poder fer vida només en la planta baixa?

Sabem que aquestes dues opcions són les primeres que poden venir-te a la ment, però has de saber que una opció molt més fàcil i econòmica és la instal·lar un salvaescales que acabi amb les barreres arquitectòniques de la llar. En aquest sentit, Válida sin barreras realitza aquest tipus d'instal·lacions per a millorar la vida de les persones fent-la més segura i confortable.

 

Puja escales UNUM a casa particular de Bilbao, Biscaia

 

En aquest cas, hem instal·lat la cadira salvaescales model UNUM per a millorar la vida de les persones d'avançada edat o amb problemes de mobilitat.

UNUM serveix per a salvar trams d'escala corbs o amb replans intermedis. El seu monorraíl va fixat amb pals directament als graons. Funciona amb un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó i disposa d'uns sensors antiobstáculos sensibles al tacte.

UNUM és còmoda, confortable, segura i silenciosa.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu