sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les comunitats de veïns s'estan posant en marxa per a convertir-se en espais accessibles per a tots els veïns. És per això que hem instal·lat la plataforma salvaescales a Binèfar, a l'entrada d'una comunitat. Amb ella, ara els veïns amb mobilitat reduïda poden entrar i sortir de l'edifici amb facilitat.

Compta amb l'ajuda d'un assessor tècnic per valorar quin salvaescales és més convenient en el teu edifici. Gràcies a aquest tècnic, obtindràs un pressupost ajustat amb les mides exactes i els requeriments que necessita la solució salvaescales. Tot això totalment gratuït i no té compromís.

A VALIDA comptem amb una gran varietat de models de solucions per a l'accessibilitat. Així que segur que tenim el que necessites per millorar la teva qualitat de vida i això dels veïns.

PLATAFORMA PUJA ESCALES LEIA PER A COMUNITAT DE VEÏNS DE BINÈFAR

Com pots veure en les fotografies, en aquesta comunitat de propietaris tenen un tram d'escales rectes abans d'arribar al replà de l'ascensor. La millor forma per solucionar aquesta barrera arquitectònica ha estat instal·lar la plataforma salvaescales LEIA. Aquesta destaca pel seu disseny elegant, per la seva seguretat i la gran practicitat.

Aquesta solució permet fer trams d'escala corbs. Gràcies a això la plataforma té espai suficient perquè una persona en cadira de rodes pugui pujar-hi. A més, la plataforma té integrat un seient abatible, molt bon complement per a persones amb mobilitat reduïda que no necessiten una cadira de rodes. D'aquesta manera poden realitzar el trajecte més segurs.

LEIA és capaç de transportar fins a 300 quilos de pes en un trajecte amb una inclinació de 15° a 45° màxim. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon. La plataforma es plega per a no ocupar espai quan no s'utilitza i això es fa de manera automàtica mitjançant la botonera sense fil o mitjançant l'aplicació per a telèfon mòbil.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu