sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat una plataforma salvaescales a Blanes, concretament en un local amb un desnivell de l'entrada. Ara és més fàcil que persones amb discapacitat puguin entrar i sortir amb seguretat d'aquest espai. A més, tal com indica la normativa sobre l'accessibilitat, és molt important assegurar aquest dret a persones amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes.

Les plataformes són solucions d'accessibilitat molt útils per a garantir un espai segur en un entorn on hi ha escales o desnivells. S'instal·len molt ràpidament i s'integren molt bé en l'espai gràcies a la seva estètica i disseny.

Totes les persones poden utilitzar la plataforma ja que és molt funcional i fàcil d'utilitzar. A VALIDA comptem amb una oferta molt àmplia de salvaescales, així que deixa't aconsellar per un expert.

PLATAFORMA SALVAESCALES METRUM A CLÍNICA DE BLANES, GIRONA

En aquesta clínica de la població de Blanes, a Girona, hem instal·lat la plataforma salvaescales METRUM. És la solució perfecta per a superar obstacles de fins a 1 metre de desnivell. Igual que un elevador de curt recorregut puja i baixa en vertical per a poder portar a la persona usuària fins al replà que vol.

Les persones amb mobilitat reduïda la poden utilitzar a peu o bé en cadira de rodes. És molt segura, però, a més, també és molt còmoda i confortable. Es tracta d'una solució molt versàtil, fiable i que, a més, s'instal·la molt ràpidament. Un altre avantatge molt interessant és que no fa falta fer obres per a instal·lar-se ja que no necessita fossat i el motor està integrat en la seva estructura.

Pot carregar un pes de fins a 340 quilos, res malament per a un model de plataforma. Té una tracció hidràulica i es mou a una velocitat de fins a 5 cm per segon. Té unes botoneres de paret per a cridar a la plataforma quan es troba a l'altre extrem del desnivell.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu