sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hi ha molts tipus d'escales, algunes més senzilles que unes altres, per aquesta raó, és important que els salvaescaleras s'adaptin a elles. Igual que en aquesta instal·lació d'una cadira salvaescaleras a Bormujos, on l'escala té una corba molt tancada i estreta

Les solucions salvaescales s'han pensat per poder adaptar-se a espais complicats. Hi ha models per a escales rectes o amb corbes, també per a interior i per a exterior. Alguns són indicats per a escales estretes i, també, d'espiral. A més, ofereixen diferents opcions perquè la guia de la cadira no suposi una nosa enmig del passadís.

A VALIDA, i amb l'ajuda d'un assessor tècnic, la persona usuària s'informa amb les diferents opcions per millorar l'accessibilitat a casa. A partir de les seves necessitats i l'espai de l'escala, lliurem un pressupost gratuït i sense compromís.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A BORMUJOS

En cases particulars amb escales estretes i amb corba hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquest model, amb una guia feta a mida i al mil·límetre de l'escala, s'aconsegueix aprofitar molt bé tot l'espai.

SOCIUS té una guia doble que ofereix més seguretat, equilibri i estabilitat durant el trajecte. A més, gràcies al sistema de doble tracció, el motor té més resistència i allarga la vida útil de la instal·lació.

Agafem les mides de l'escala a partir d'un sistema de fotometries que ens permet fer un plànol 3D de la instal·lació. Amb això, també aconseguim que el muntatge sigui molt més ràpid.

El seient, el reposapeus i el reposabraços es pleguen perquè, quan no s'utilitzi la cadira, es pugui passar per l'escala. Té dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat i diversos sistemes de seguretat.

Demana'ns més informació sobre SOCIUS mitjançant el telèfon gratuït.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu