sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Poden els salvaescales fer més d'una parada en el seu recorregut? Clar que sí, i un exemple d'això és aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Borriol. En aquesta casa particular de 3 pisos hem instal·lat una solució salvaescales perquè la persona pugui anar a totes les plantes de la casa sense problemes i amb seguretat.

Els salvaescales s'han adaptat a tota mena d'entorns, també a aquestes cases que tenen més de dos pisos. Gràcies a les bateries reforçades i als comandaments a distància, és possible que la cadira pugui parar-se allí on ens fa falta. Els comandaments a distància ens serveixen per cridar a la cadira si no es troba en el pis on estem.

Aquesta característica també és molt útil per a comunitats de veïns, ja que serveix per cobrir diverses plantes i que tots puguin utilitzar la cadira. A més, tenen una clau de seguretat que permet que solament les persones autoritzades la puguin utilitzar.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A ESCALES CORBES A BORRIOL

En aquesta casa particular hem instal·lat la cadira puja escales SOCIUS per a poder salvar trams d'escales amb corbes i fer parades enmig del recorregut. Aquesta cadira destaca per tenir doble carril, així que ofereix estabilitat en tot el recorregut. La seva guia és capaç d'adaptar-se a les formes de les escales amb facilitat i pot aprofitar tot l'espai.

Personalitza la cadira amb el color d'entapissat i forma que hi ha disponibles. També pots canviar el color de la guia. Al final aconsegueixes una instal·lació feta al teu gust.

SOCIUS pot transportar una càrrega de fins a 115 quilos, que pot augmentar fins als 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i l'angle màxim d'inclinació de l'escala és de 56 graus.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu