sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora la qualitat de vida a casa amb una cadira puja escales a Bouses, Orense. A aquesta casa particular han decidit millorar el seu dia a dia amb l'ajuda d'un salvaescales. Aquestes solucions donen seguretat i tranquil·litat a les persones amb problemes de mobilitat ja que les escales solen ser una font de perill.

Els salvaescales s'adapten al lloc, especialment per deixar el màxim espai disponible perquè altres persones puguin passar. També es fabriquen amb materials resistents al clima, per la qual cosa el sol o la pluja no són cap problema.

Les persones que utilitzen els salvaescales coincideixen a dir que són molt fàcils d'utilitzar. Amb només pitjant un botó la cadira es mou cap a la direcció que vols. Es poden complementar amb diferents opcionals per a fer-les al teu gust i necessitats.

CADIRA PUJA ESCALES AMICUS A CASA PARTICULAR DE BOUSES, ORENSE

A aquesta casa particular han instal·lat la cadira puja escales AMICUS. Aquest model és per a escales rectes, tant d'interior com d'exterior i ofereix gran resistència en climes adversos.

Té una guia d'alumini fixada als graons per on el motor es mou mitjançant un sistema de cremallera i pinyó. Ve amb una clau de seguretat, dos comandaments a distància i sensors de seguretat sensibles al tacte.

És silenciosa, còmoda i molt segura. Pots triar el color de la tapisseria que prefereixis i, a més, pensa que aquesta està pensada per a resistir la pluja i poder netejar-se fàcilment. El gir a l'esglaó superior pot ser manual, mitjançant una palanca al costat del seient, o automàtic, amb el mateix botó del reposabraços.

S'instal·la sense necessitat de fer obres i amb molt poc temps. Es pot muntar tant al costat esquerre o dret dels graons i pot carregar fins a 160kg.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu