sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fins i tot hi ha molts edificis en l'estat espanyol que no tenen ascensor. Aquest requisit es va fer indispensable fa alguns anys perquè persones amb discapacitat poguessin entrar i sortir de casa. En aquest sentit, hem instal·lat una cadira puja escales a Burgo de Osma, ja que no poden instal·lar un ascensor.

Moltes comunitats de veïns que no tenen espai per instal·lar un ascensor, decideixen instal·lar una cadira salvaescales. Aquestes solucions salvaescaleras són fàcils d'instal·lar, ocupen poc espai i són fàcils d'utilitzar. Estan preparades per realitzar parades en totes la plantes.

Comptem amb una varietat molt àmplia de models puja escales. En funció de les necessitats de la comunitat, t'aconsellem amb la millor opció.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS EN BLOC DE PISOS DE BURGO DE OSMA

En aquesta comunitat de veïns de Burgo de Osma han instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS, capaç de fer parades entre plantes. Aquesta cadira també destaca per tenir guia de doble carril i sistema de doble tracció. Amb això els viatges són molt segurs i el motor té major agarri i és més eficient.

Per a utilitzar la cadira, tots els veïns tindran un comandament a distància per demanar-la a la planta on es troben. Després, solament has d'asseure't i pressionar el botó d'accionament en el reposabraços. La cadira es desplaçarà cap a on la teva vulguis. Una vegada arribis a lloc pots plegar la cadira perquè no ocupi molt espai i altres persones puguin passar.

Les cadires necessiten poc manteniment, i es recomana fer una revisió a l'any. Amb això un tècnic s'assegura que no hi hagi problemes per falta de manteniment i s'assegura que la cadira estigui funcionant correctament.

Personalitza la cadira salvaescales amb el seient i entapissat que més t'agradi. També pots personalitzar la guia. D'aquesta manera s'aconsegueix una instal·lació feta al gust i també s'adapta a l'entorn.

Hem instal·lat una cadira subeescales a Burgo de Osma, concretament en una casa unifamiliar amb dues plantes. Els salvaescales, estan preparats per poder fer parades a tot el seu recorregut, així que pots moure't per tota la teva casa sense problemes.

Tenen bateries perquè, en cas que marxi la llum, la cadira pugui acabar el recorregut. Venen amb comandament a distància, d'aquesta manera, pots cridar a la cadira si aquesta es troba a una altra planta de la casa. A més, estan dissenyades amb complements que les fan molt segures.

A VALIDA comptem amb molts models de cadires perquè trobis el més indicat per a tu. Per a això, tens a la teva disposició un assessor tècnic que t'aconsella amb la millor opció.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A BURGO DE OSMA

Com pots veure, en aquesta casa particular en el municipi de Burgo de Osma han instal·lat la cadira salvaescala SOCIUS. Aquest model destaca per poder fer parades enmig del seu recorregut i, per tant, pots parar en totes les plantes que tinguis a casa.

A més, SOCIUS té una guia de doble carril, amb això s'ofereix més estabilitat durant els viatges. Per part seva, el motor de la cadira millora el seu rendiment i allarga la seva vida útil. La guia s'instal·la directament als graons i sense necessitat de fer obres.

Les cadires venen amb dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat, una pantalla de LCD de diagnòstic i sensors antiobstacles per evitar perill d'atrapament. Tota la instal·lació està pensada per oferir seguretat i comoditat.

Personalitza la instal·lació amb el seient i l'entapissat que més t'agradi: hi ha molts colors per triar. També pots personalitzar el color de la guia. Per millorar la teva experiència, pots automatitzar el gir de l'arribada a final de tram per a desembarcar més còmodament. També, pots plegar el reposapeus amb un botó i així no has d'ajupir-te.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu