sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Tenir problemes de mobilitat no hauria de ser un impediment per sortir i entrar de casa. És per aquesta raó que moltes persones decideixen instal·lar en casa seva un salvaescales, igual que en el cas que et vam mostrar: una cadira salvaescales a Burgos. A partir d'ara, les persones amb problemes de mobilitat podran moure's per la casa amb tranquil·litat.

Els salvaescales són sistemes d'accessibilitat que permeten a persones amb mobilitat reduïda baixar i pujar escales. Són fàcils d'utilitzar ja que funcionen amb un botó, a més, s'instal·len molt ràpidament.

A VALIDA comptem amb molts models de salvaescales que s'adapten a tota mena d'escales. No importa si són rectes o corbes, a l'interior o a l'exterior, ja que tenim una varietat molt àmplia per poder solucionar els teus problemes de mobilitat a casa teva.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS A CASA PARTICULAR EN BURGOS

Aquesta cadira salvaescales que hem instal·lat en aquesta casa de Burgos és el model puja escales SOCIUS. Aquesta destaca poder tenir una guia de doble carril feta a mida de les teves escales i que, a més, aprofita molt bé l'espai. Gràcies a aquesta guia la cadira és molt estable, còmoda i segura per als usuaris.

Pots triar entre 3 tipus de seient per a aquest model de cadira, en el cas de les fotografies és el model Style. Aquest seient disposa de 3 entapissats: vermell cirera, vainilla i blanc ivori. A més, també pots canviar el color de la guia.

Plega el seient, reposapeus i reposabraços perquè no ocupin espai en el buit de les escales. Aquesta cadira ve equipada amb dos comandaments a distància, una clau de seguretat, un cinturó de seguretat i un sensor que evita al risc d'atrapament.

La cadira salvaescales s'utilitza pitjant un botó que hi ha en el reposabraços, és molt senzill i qualsevol pot utilitzar-la.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu