sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les cadires salvaescales són dispositius de mobilitat que s'instal·len a les escales d'una llar per a ajudar les persones amb problemes de mobilitat a pujar i baixar escales de manera segura i sense esforç. Aquestes cadires són una excel·lent solució per a les persones grans i aquells amb discapacitats físiques, ja que els permeten mantenir la seva independència i millorar la seva qualitat de vida a casa.

A més de ser una eina essencial per a la mobilitat, les cadires salvaescales també poden ser una inversió valuosa per a la seguretat de la casa. En eliminar la necessitat de pujar o baixar escales, les cadires salvaescales poden reduir el risc de lesions i caigudes

Instal·lació d'una cadira salvaescales en una comunitat de veïns de Busturia

La instal·lació d'aquesta cadira salvaescaleras, model Devotus, en una comunitat de Busturia és un exemple de com aquestes cadires poden fer que la vida sigui més fàcil i segura per a les persones amb mobilitat reduïda.

La cadira salvaescales instal·lada en un bloc de pisos tenia característiques com la possibilitat d'instal·lació en tota mena d'escales, rectes, corbes i espirals. A més, el seu sistema de tracció mitjançant corrons no necessitava greixatge, cosa que significa que la cadira és fàcil de mantenir i no requereix manteniment constant.

La cadira també tenia aturs magnètics que permetien moviments progressius sense sots, la qual cosa garanteix una experiència de viatge suau i còmoda. Amb diferents tipus de subjecció de les guies, aquesta cadira es va poder instal·lar en el lloc adequat per a adaptar-se a l'estructura de l'escala. A més, tenia sensors de seguretat sensibles al tacte que s'activaven automàticament si alguna cosa obstruïa la trajectòria de la cadira.

La cadira salvaescaleras instal·lada en aquest habitatge particular també té una versió per a intempèrie amb guia calefactada i funda de seient inclosa, la qual cosa la fa ideal per a exteriors. El seient ajustable, plegable i giratori (automàtic) fa que la cadira sigui fàcil d'usar i adaptable a les necessitats de cada persona.

En resum, la instal·lació d'una cadira salvaescales pot ser una solució efectiva per a millorar la qualitat de vida i la seguretat en la llar per a persones amb problemes de mobilitat. Les cadires salvaescales tenen característiques que les fan ideals per a adaptar-se a qualsevol tipus d'escala i fer que el viatge sigui còmode i segur.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu