sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora la qualitat de vida en la teva llar amb l'ajuda que necessites per a fer el teu dia a dia més fàcil. Si tens problemes de mobilitat, és important sentir-se còmode a casa i adaptar-la a les teves necessitats actuals. Una exemple d'això és aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales en Cabanas, concretament en una casa particular.

Les cadires són l'aliat ideal per a poder estar còmode a casa si tens problemes de mobilitat i les escales s'han convertit en un obstacle per a poder arribar a tots els racons de la teva casa amb tranquil·litat. A més, com són fàcils d'instal·lar i ocupen poc espai, totes les persones coincideixen que és la millor opció per a la seva llar.

A més, aquestes solucions d'accessibilitat són tan fàcils d'utilitzar que totes les persones saben com fer-ho. Solament has de prémer un botó perquè la cadira es mou cap a la direcció que sigui necessària.

CADIRA ELEVADORA PER A ESCALES ALIUM MOLT COMPACTA A CABANAS

En aquesta casa particular en Cabanas, la Corunya, hem instal·lat la cadira puja escales ALIUM. Aquesta cadira destaca per tenir la millor guia del mercat: és estreta, s'instal·la molt prop de la paret i no té ni vores tallants ni greix. Això la converteix en una cadira molt singular.

Aquest model té la capacitat d'aguantar un pes de fins a 140 quilos quan la inclinació no és superior a 45°. Es mou a una velocitat de 0,15 metres per segon mitjançant un sistema de tracció de 4 corrons, sense necessitat de cremallera o greix.

El recorregut màxim és de 7 metres i la cadira solament necessita una escala de 655mm d'ample per a instal·lar-se. Està equipada amb botó d'emergència, sensors de seguretat, cinturó de seguretat, clau per a bloqueig i dos comandaments a distància. També disposa d'una pantalla de diagnòstic.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu