sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fixa't en aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Cabrejas de la Pineda per millorar la qualitat de vida de persones amb problemes de mobilitat. Les escales, que abans suposaven un problema de seguretat, amb aquesta solució tornen a ser un espai segur.

Les solucions per a l'accessibilitat són fàcils de muntar i no necessiten obres per instal·lar-se. El procés per aconseguir una d'elles a casa és molt simple: una persona visita el teu domicili, et lliura un pressupost personalitzat a les teves escales i, una vegada acceptat, un tècnic instal·lador munta la cadira salvaescales.

Els nostres professionals t'assessoren amb la millor opció depenent de les teves necessitats i les característiques de l'espai. Les cadires salvaescales s'adapten molt bé a tota mena d'escales, ja siguin rectes corbes o d'interior o exterior.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A CASA ADOSSADA A CABREJA DEL PINAR

En aquesta casa particular de Cabreja del Pintar, Soria, han instal·lat la cadira puja escales SOCIUS. El motiu és senzill: aquesta cadira pot recórrer escleras amb corbes i a més permet fer un parquin aprofitant els replans de l'escala. Així, la cadira no destorba i altres persones poden passar per l'escala sense problemes.

Socius té una guia de doble carril que permet estabilitzar el moviment i ofereix millor rendiment al motor. Té una capacitat de càrrega de 115 quilos i pots optar a una versió amb una càrrega màxima de 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i a la sortida i arribada a tram el moviment és progressiu.

Personalitza la teva cadira amb el seient i color d'entapissat que més t'agradi. El tipus de material és fàcil de netejar. També pots optar a canviar el color de la guia de la cadira. Amb tot això, aconsegueixes una instal·lació que s'ha adaptat a l'espai.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu