sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La instal·lació d'una cadira salvaescales en una casa particular, especialment quan s'enfronta a una escala llarga amb replans i jardins, comporta beneficis substancials. En primer lloc, proporciona una solució eficient per a superar les barreres arquitectòniques, permetent que els residents accedeixin a totes les àrees de la seva llar de manera còmoda i segura. Els jardins, abans inaccessibles, es converteixen en espais disfrutables per a tots, fomentant la connexió amb la naturalesa.

A més, en escales llargues amb replans, la cadira salvaescales facilita la transició suau entre trams, eliminant la fatiga que podria sorgir en pujar o baixar una escala extensa. Això no sols millora la comoditat diària, sinó que també contribueix a la independència i al benestar emocional dels residents. La seguretat també és un factor clau, reduint el risc de caigudes i lesions associades amb l'ús d'escales.

Característiques de la cadira puja escales de Cabrils

La cadira salvaescales Socius es destaca com una solució versàtil i segura per a trams d'escala corbs en ambients tant interiors com exteriors. El seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera garanteix un desplaçament suau i precís. L'adaptabilitat a entorns externs permet que els usuaris gaudeixin del seu jardí amb facilitat, sense preocupacions per les condicions climàtiques.

Amb pals fixats directament als graons, Socius ofereix estabilitat i durabilitat. L'elecció de coixins de material plàstic facilita la neteja, assegurant un manteniment senzill i eficient. La moqueta antilliscant en el reposapeus i els sensors antiobstacles afegeixen capes addicionals de seguretat, evitant qualsevol risc d'atrapament o accidents. La capacitat de gir automàtic o manual, juntament amb el cinturó de seguretat de sèrie, proporciona opcions personalitzades per a adaptar-se a les necessitats individuals dels usuaris. Amb una capacitat estàndard de 136 kg i l'opció de versió extrapes de 160 kg, Socius ofereix una solució completa i segura per a la mobilitat en la llar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu