sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Vius a una casa amb escales molt estretes? Pot ser que hagis pensat que no es pot instal·lar cap ajuda per a l'accessibilitat, però la veritat és aquesta: hem instal·lat una cadira puja escales a Cadaqués. Com pots veure, les escales d'aquesta casa són molt estretes, però gràcies a la nostra cadira salvaescales hem aconseguit millorar l'accessibilitat en espais molt reduïts.

Les cadires salvaescales poden millorar la qualitat de vida de les persones que tenen problemes de mobilitat. Com són tan fàcils d'instal·lar, són perfectes per a cases particulars ja que no fa falta fer obres. A més, s'adapten a tota mena d'escales, ja siguin rectes, amb corbes o també de caragol.

Els salvaescales són molt fàcils d'utilitzar perquè només has de prémer el botó del reposabraços perquè la cadira es mogui cap a on vulguis anar. A més, tenen dos comandaments a distància per cridar-la quan es trobi a l'altre extrem e la guia.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES UNIKA PER A ESPAI REDUÏT A CADAQUÉS

En aquesta casa de Cadaqués, hem instal·lat la cadira salvaescales UNIKA, un model que es pot instal·lar en escales corbes que tinguin, com a mínim, 63 cm d'ample. Destaca per la seva guia circular que aprofita molt bé l'espai i s'adapta perfectament a la forma de les escales.

Aquest model de cadira també destaca per tenir l'inici "Smart Start", és a dir, la guia comença en el primer graó del replà inferior. Gràcies a això, s'evita que la guia pugui ser un problema per quedar enmig d'un passadís o replà i, com en el cas d'aquesta casa, que pugui impedir que s'obre una porta.

A més, per a evitar que la cadira sigui una nosa per a persones que vulguin passar per les escales, es pot fer un pàrquing com el que es pot veure en el replà superior. D'aquesta manera la cadira queda estacionada a un costat de l'escala.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu