sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millorar la qualitat de vida de les persones grans a casa repercuteix positivament en el seu benestar i en la seva confiança. Per aquesta raó, aquesta instal·lació d'una cadira puja escales a Cadis, ha millorat la casa d'una persona amb problemes de mobilitat.

Moltes vegades, per culpa de l'edat, es comença a perdre l'equilibri o sentir dolors en cames o genolls en pujar i baixar escales. En ocasions més dràstiques hi ha persones que no poden moure's entre les plantes de la seva llar.

Tenir escales a casa pot suposar un perill per a les persones que viuen en ella i tenen discapacitat. A més, la família es preocupa el saber que suposen un problema per a aquesta persona. A VALIDA comptem amb una gamma de cadires que garanteixen un espai segur a casa.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS EN UN HABITATGE DE CADIS

En aquesta casa particular han instal·lat la cadira sube escales SOCIUS: un model indicat per a escales amb corba. És capaç de moure fins a 115 kg de pes i es pot proveir d'un kit extrapès de 137 kg. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i pot salvar escales amb una inclinació de fins a 56°.

SOCIUS ve equipada amb dos comandaments a distància per poder cridar a la cadira quan es troba a una altra planta. També té una clau de seguretat per a poder fer un ús privat d'ella. Té un sensor sensible al tacte per evitar xocar amb objectes enmig de l'escala i un cinturó de seguretat.

Per moure la cadira has de mantenir premut el botó del reposabraços cap a la direcció on vols anar. Tant el seient, com el reposabraços i el reposapeus es pleguen, amb això s'aconsegueix que la cadira ocupi menys espai quan no s'utilitzen.

Pregunta'ns totes les opcions que tens amb SOCIUS, t'assessorem.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu