sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què podem fer en escales d'exterior que donen problemes de seguretat a persones grans? Nosaltres hem solucionat el problema instal·lant una cadira salvaescales a Cájar, concretament al pati exterior d'una casa particular.

Les cadires es fan pensant per a durar al llarg dels anys i oferir una bona qualitat de vida a les persones usuàries que no tenen bona mobilitat. Es fabriquen les cadires amb materials duradors i resistents al clima advers, tant calor com fred.

Comptem amb cadires elevadores d'escales per a tota mena d'espais, tant d'interior com d'exterior. Capaços de salvar escales rectes, amb corbes o de caragol. Totes les cadires salvaescales s'instal·len a mida, així que aprofiten molt bé l'espai de les escales.

CADIRA ELEVADORA PER A ESCALES AMICUS PER A CASA PARTICULAR EN CÁJAR

En aquesta casa particular de la localitat de Cájar, a Granada, hem instal·lat la cadira salvaescales AMICUS, pensada per a instal·lar-se en escales rectes i d'exterior. Té una guia d'alumini amb una capacitat per a transportar un pes de fins a 160 quilos. A més, es pot instal·lar en escales que tenen una inclinació màxima de 56 graus.

Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i ofereix un viatge segur i estable a les persones usuàries. Està equipada amb sensors de seguretat que eviten que xoquin amb objectes o persones que hi hagi en l'escala. També té un cinturó de seguretat, reposapeus, reposabraços i dos comandaments a distància.

Pots plegar el seient, reposapeus i reposabraços perquè la cadira ocupi menys espai quan ningú la utilitza. D'aquesta manera altres persones poden passar per l'escala sense que hi hagi obstacles al mig.

Totes les cadires tenen una clau de seguretat per a garantir que no es faci un mal ús. Per a moure-la solament has de prémer el botó que hi ha en el reposabraços i en cas que sigui necessari hi ha un botó d'emergència.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu