sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora l'estil de vida a casa amb una cadira salvaescales a Camas. En aquesta casa, on les escales suposaven un problema per a les persona que viuen ella ja poden moure's entre plantes amb seguretat.

Els salvaescales s'instal·len molt ràpidament ja que no fa falta fer obres. A més, es prenen les mides mitjançant un sistema de fotometries, això significa que la instal·lació es reprodueix en un plànol 3D. D'aquesta manera es garanteix poder aprofitar al màxim l'espai de les escales.

Pots triar entre molts models de salvaescales, a més, un assessor t'aconsella amb la millor opció. Té en compte les teves necessitats i també les característiques de l'espai.

Cadira puja escales SOCIUS per a casa adossada a Camas, Sevilla

En escassa en la localitat de Llits han instal·lat el model de cadira puja escales SOCIUS. Aquest model destaca per tenir doble carril i oferir comoditat i seguretat en tot el recorregut.

Les cadires salvaescales SOCIUS té un sistema de tracció doble que proporciona al motor més força, estabilitat i control. A més, garanteix una vida útil molt llarga de tota la instal·lació.

Personalitza la cadira i la guia amb el color que vulguis. Amb això aconsegueixes que s'adapti amb facilitat a l'espai on la vulguis instal·lar. A més, tant el seient, com el reposabraços i el reposapeus es pleguen per no suposar una nosa a altres persones que volen passar per les escales.

La cadira ve amb dos comandaments a distància, es col·loquen a cada extrem de la guia. Amb això, pots cridar a la cadira si aquesta es troba a l'altre costat del recorregut. Si hi ha espai, amb aquest model pots aparcar la cadira al costat de l'escala, així que aquesta queda lliure.

Un assessor tècnic t'aconsella amb el millor model de cadira puja escales. Consulta totes les opcions en la nostra web o telefona'ns al telèfon gratuït.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu