sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat aquesta cadira elèctrica en Cambre, la Corunya. Ara, els habitants d'aquesta casa amb escales, poden moure's amb més seguretat. La veritat, és que les cadires salvaescales donen mobilitat a les persones amb problemes de mobilitat, però també donen tranquil·litat als seus familiars.

Els salvaescales s'han fabricat per garantir el confort, tranquil·litat i seguretat a les persones usuàries. Per aquesta raó, són molt recomanables en cases de particulars, ja que permeten a la persona usuària poder desplaçar-se sense ajuda.

VALIDA compta amb una gamma molt àmplia de cadires salvaescaleras, així que podem trobar el model més indicat per a cada escala.

CADIRA SALVAESCALES FIDUS A CASA PARTICULAR DE CAMBRE

Millora la qualitat de vida amb una cadira salvaescales FIDUS. En aquesta casa particular, aquest model és ideal, per ser indicat per a escales de tram recte. Aquesta cadira és molt pràctica i funcional, ocupa poc espai i genera bé estar de les persones usuàries.

FIDUS destaca per ser una cadira plegable, per la qual cosa ocupa poc espai quan no s'utilitza. Té un cinturó de seguretat, a més d'un sensor que evita que col·lideixi amb objectes que hi hagi enmig de la seva trajectòria.

Es mou mitjançant el botó del reposabraços, també pots utilitzar el comandament a distància per a posicionar-la a la planta on et trobis. Compte que té una clau de seguretat per a assegurar que solament les persones que ho necessitin la utilitzin.

Es desplaça a una velocitat de 0.12m/s, pot salvar una inclinació màxima de 50° i pot transportar fins a 140kg de pes. Pot fer un recorregut màxim de 9 metres. Funciona amb beterías, així que si per qualsevol incidència es va la llum, la cadira pot acabar el seu recorregut.

Per a escales amb descansos o portes pròximes, es pot fer un final de guia articulat per a evitar que estigui en el mitjà.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu