sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La llar és el lloc on passem gran part de les nostres vides. És un espai que ha de proporcionar comoditat, seguretat i benestar. No obstant això, per a moltes persones, especialment aquelles amb discapacitats o mobilitat reduïda, accedir i moure's pel seu propi habitatge pot convertir-se en un desafiament diari. És per això que la disponibilitat d'una llar accessible és de vital importància per a garantir la qualitat de vida de totes les persones.

L'accessibilitat en la llar implica eliminar les barreres arquitectòniques i crear un entorn que sigui fàcilment utilitzable per totes les persones, independentment de les seves capacitats físiques. Això implica l'eliminació d'obstacles com a escales, estrets passadissos o portes estretes que dificulten o impedeixen el moviment de persones amb cadires de rodes, caminadors o qualsevol altra forma d'ajuda de mobilitat.

Muntatge de l'elevador domèstic en Cambre, la Corunya

Una de les solucions més eficients per a millorar l'accessibilitat en la llar és la instal·lació d'un elevador domèstic com ELEGANS. La instal·lació de l'elevador domèstic en Cambre proporciona l'accés vertical segur i autònom a les persones amb mobilitat reduïda. Aquests elevadors poden ser instal·lats en cases unifamiliars, apartaments o pisos i s'adapten a les necessitats i característiques específiques de cada espai.

La instal·lació d'aquest elevador vertical té una sèrie de beneficis significatius. En primer lloc, brinda autonomia i llibertat de moviment a les persones amb discapacitats o mobilitat reduïda, permetent-los accedir fàcilment a totes les àrees de la seva llar. Això no sols millora la seva qualitat de vida, sinó que també promou l'autoestima i la independència.

A més, ELEGANS ofereix comoditat i conveniència per a tots els habitants de l'habitatge. Facilita el transport d'objectes pesats, com la compra o l'equipatge, evitant la necessitat de pujar escales i reduint el risc de lesions. També pot ser una solució pràctica per a evitar traslladar-se a un altre lloc quan la mobilitat es veu afectada a causa de l'edat o una lesió temporal.

Està equipat amb sistemes de seguretat, com a sensors per a detectar obstacles, frens d'emergència i sistemes de suport d'energia, per a garantir un ús segur i de confiança. En conclusió, la disponibilitat d'una llar accessible és essencial per a garantir la igualtat d'oportunitats i el benestar de totes les persones, especialment aquelles amb discapacitats o mobilitat reduïda. La instal·lació d'un elevador domèstic pot exercir un paper crucial en la millora de l'accessibilitat i la qualitat de vida dels habitants d'un habitatge.

Hem instal·lat aquesta cadira elèctrica en Cambre, la Corunya. Ara, els habitants d'aquesta casa amb escales, poden moure's amb més seguretat. La veritat, és que les cadires salvaescales donen mobilitat a les persones amb problemes de mobilitat, però també donen tranquil·litat als seus familiars.

Els salvaescales s'han fabricat per garantir el confort, tranquil·litat i seguretat a les persones usuàries. Per aquesta raó, són molt recomanables en cases de particulars, ja que permeten a la persona usuària poder desplaçar-se sense ajuda.

VALIDA compta amb una gamma molt àmplia de cadires salvaescaleras, així que podem trobar el model més indicat per a cada escala.

CADIRA SALVAESCALES FIDUS A CASA PARTICULAR DE CAMBRE

Millora la qualitat de vida amb una cadira salvaescales FIDUS. En aquesta casa particular, aquest model és ideal, per ser indicat per a escales de tram recte. Aquesta cadira és molt pràctica i funcional, ocupa poc espai i genera bé estar de les persones usuàries.

FIDUS destaca per ser una cadira plegable, per la qual cosa ocupa poc espai quan no s'utilitza. Té un cinturó de seguretat, a més d'un sensor que evita que col·lideixi amb objectes que hi hagi enmig de la seva trajectòria.

Es mou mitjançant el botó del reposabraços, també pots utilitzar el comandament a distància per a posicionar-la a la planta on et trobis. Compte que té una clau de seguretat per a assegurar que solament les persones que ho necessitin la utilitzin.

Es desplaça a una velocitat de 0.12m/s, pot salvar una inclinació màxima de 50° i pot transportar fins a 140kg de pes. Pot fer un recorregut màxim de 9 metres. Funciona amb beterías, així que si per qualsevol incidència es va la llum, la cadira pot acabar el seu recorregut.

Per a escales amb descansos o portes pròximes, es pot fer un final de guia articulat per a evitar que estigui en el mitjà.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu