sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Impossible instal·lar un ascensor en la teva comunitat? En molts edificis, els veïns s'han trobat que per raons estructurals, és impossible fer obres per a instal·lar un ascensor. Per aquesta raó, en aquest bloc de pisos, hem fet està instal·lació d'una cadira salvaescaleras a Cambrils.

Les cadires puja escales són una bona alternativa quan hi ha veïns que no poden baixar i pujar escales fàcilment. Aquestes solucions s'adapten perquè puguin parar a totes les plantes i pugui donar accessibilitat a totes les persones que vivien a l'edifici.

Cadira puja escales SOCIUS a Cambrils

La cadira salvaescales Socius és una innovadora solució dissenyada per a brindar mobilitat i autonomia a les persones amb mobilitat reduïda. Amb característiques i prestacions excepcionals, aquesta cadira s'ha convertit en una opció de confiança i segura per a superar les barreres arquitectòniques de les escales. En aquest article, explorarem les destacades característiques de la cadira Socius i com pot millorar la qualitat de vida d'aquells que enfronten dificultats per a desplaçar-se en escales.

Desenvolupament: Capacitat de càrrega i versatilitat: La cadira Socius ofereix una capacitat de càrrega estàndard de 115 kg, amb una opció de extrapeso que arriba fins als 137 kg. Aquesta àmplia capacitat de càrrega permet adaptar-se a usuaris de diferents grandàries i pesos, brindant una solució inclusiva i versàtil.

Desplaçament suau i segur: Gràcies a la seva velocitat de moviment de 0,12 m/seg, la cadira Socius garanteix un desplaçament suau i segur al llarg de trams d'escales corbs. El seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera proporciona un moviment estable i controlat, assegurant la confiança de l'usuari durant tot el recorregut.

Disseny resistent i apte per a diferents entorns: La cadira Socius està dissenyada per a ser utilitzada tant en ambients interiors com en exteriors. La seva estructura resistent i materials duradors permeten el seu funcionament òptim fins i tot en condicions climàtiques adverses, brindant una solució de confiança sense importar l'entorn.

Fixació segura i estabilitat: Amb un sistema de fixació directament als graons, la cadira Socius ofereix una instal·lació segura i estable. Això evita moviments indesitjats durant l'ús, proporcionant una experiència segura i còmoda per a l'usuari.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu