sol·licitar pressupost
right-chevron-white

En moltes cases particulars, les escales d'accés representen una barrera significativa per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitats. Pujar i baixar aquestes escales pot resultar difícil, i fins i tot perillós, per a aquells amb problemes de mobilitat, limitant la seva independència i qualitat de vida. Per això, en aquesta casa particular de Cangas hem instal·lat aquesta cadira salvaescales.

La millora de l'accessibilitat en aquests habitatges és fonamental per a garantir que tots els membres de la llar puguin moure's amb seguretat i comoditat. Una solució efectiva per a aquest problema és la instal·lació de cadires salvaescales, que permeten a les persones amb mobilitat reduïda superar les escales de manera segura i sense esforç, facilitant el seu accés dins i fora de la llar.

Característiques de la cadira Salvaescales Amicus a Cangas

La cadira salvaescales Amicus és una solució innovadora dissenyada per a millorar l'accessibilitat en comunitats de veïns amb escales d'accés. Aquesta cadira està especialment dissenyada per a trams d'escala rectes, oferint versatilitat en la seva instal·lació. El seu sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó garanteix un desplaçament suau i segur al llarg de l'escala.

La Amicus és adequada tant per a ambients interiors com exteriors, la qual cosa la fa ideal per a la seva instal·lació en una àmplia varietat d'entorns. Equipada amb una clau de seguretat en el reposabraços i dos comandaments a distància amb botons per a pujar i baixar, brinda una experiència d'ús segura i convenient. A més, la seva capacitat de càrrega màxima de fins a 160 kg la fa adequada per a una àmplia gamma d'usuaris.

Amb característiques addicionals com a sensors antiobstacles per a evitar perills d'atrapament i un sistema de càrrega en els extrems, la cadira salvaescales Amicus garanteix la seguretat i la comoditat dels usuaris durant el seu ús. Amb el seu disseny ergonòmic i funcional, la Amicus és una solució efectiva per millorar l'accessibilitat en comunitats de veïns amb escales d'accés, proporcionant a tots els residents una forma segura i convenient de desplaçar-se dins de l'edifici.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu