sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les escales, amb l'edat, per malalties o per lesions poden suposar un bon problema. Per aquesta raó, hem instal·lat una cadira puja escales a Cangas de Foz. Amb ella, les persones que viuen en aquest xalet milloren la seva qualitat de vida a casa.

Amb l'edat, hi ha persones que perden molta mobilitat a les cames, en conseqüència, caminar o fer esforços es torna complicat. També és més fàcil perdre l'equilibri i sentir dolors pel simple fet de pujar o baixar escales.

Amb els salvaescales es garanteix poder moure's per la casa amb tranquil·litat i amb seguretat. Són fàcils d'utilitzar així que totes les persones poden fer-ne ús. Estan pensats perquè la vida a casa sigui més fàcil i agradable.

CADIRA ELEVADORA ALIUM PER A ESCALES RECTES EN CANGAS DE FOZ

Aquesta cadira elevadora és ALIUM, perfecta per a escales de tram recte. Destaca pel seu guia ja que és la més estreta del mercat. Està feta d'aluminis i no necessita grassa i tampoc té vores tallants.

La guia pot fer un recorregut màxim de 4,7 metres i l'escala ha de fer com a mínim 65,5 cm. El soroll del motor és mínim perquè solament té 56dB i es mou a una velocitat de 0.15 metres per segona. Té una capacitat de càrrega de 140 quilos.

En el reposabraços hi ha el botó per accionar el moviment de la cadira i també un altre botó d'emergència. Disposa de cinturó de seguretat, dos comandaments a distància i sensors i sistemes de seguretat per evitar accidents.

El seient, plegable, és giratori a l'últim esglaó per facilitar desembarcar. També són plegables el reposapeus i el reposabraços. D'aquesta manera la cadira ocupa molt poc espai quan no s'utilitza.

Demana el teu pressupost gratuït i sense compromís.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu