sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les dificultats per pujar i baixar escales pot ser un impediment per poder entrar i sortir de casa. Moltes cases amb jardí, tenen escales per accedir a elles des de la casa, però com es pot fer si tens mobilitat reduïda? Mira com ho hem aconseguit amb aquesta cadira salvaescaleras a Canyellas.

Les cases amb jardí i escales poden provocar molts problemes per a les persones amb problemes de mobilitat. Les escales ja de per si mateix són un problema, però si a l'hivern fa molt fred pot ser molt perillós perquè el gel pot fer-te relliscar.

Les persones amb un jardí i que els agradi les plantes al no poder moure's amb seguretat poden patir molta frustració. La millor manera de poder gaudir del teu espai a l'aire lliure és amb una cadira salvaescaleras per a exterior.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A UNA CASA PARTICULAR DE CANYELLES

En aquesta casa particular a Canyelles, Barcelona, volien gaudir lliurement del seu jardí, per aquesta raó, han instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquesta cadira té la versió per exterior, preparada per resistir condicions de fred i calor i amb una entapissat fàcil de netejar i resistent. Totes les cadires salvaescales de VALIDA compten amb la seva funda protectora per cobrir-les quan no s'utilitzen.

SOCIUS destaca per tenir una guia capaç d'adaptar-se a qualsevol escala. A més, té doble carril, per la qual cosa la seva estabilitat i seguretat és encara millor. Aquest sistema també influeix en la capacitat del motor ja que allarga la seva vida útil.

Aquest model de cadira disposa d'un botó d'emergència al reposabraços. També té un cinturó de seguretat i un sensor que evita que la cadira xoqui amb objectes enmig de l'escala. La cadira, a més, es plega de manera que ocupa poc espai quan no s'utilitza. Per tant, els reposabraços, seient i reposapeus queden recollits de manera que el conjunt queda molt compacte.

Demana'ns un pressupost i torna a gaudir del teu jardí.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu