sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Per a aquells que sofreixen d'una malaltia que afecta la seva mobilitat, la simple tasca de pujar i baixar escales pot convertir-se en un desafiament aclaparador. Les malalties com l'artritis, la fibromiàlgia o problemes cardíacs poden causar dolor, feblesa muscular o falta d'equilibri, la qual cosa dificulta el moviment en escales. Això no sols limita la seva capacitat per a accedir a diferents àrees de la casa, sinó que també pot ser perillós, augmentant el risc de caigudes i lesions.

La fatiga associada amb certes malalties també pot empitjorar la dificultat per pujar escales, fent que fins i tot una breu ascensió sigui esgotadora. Per a aquells que pateixen malalties cròniques, aquesta dificultat pot afectar significativament la seva qualitat de vida i la seva capacitat per a realitzar activitats diàries de manera independent. En tals casos, comptar amb una solució que faciliti l'accés a les diferents àrees de la casa pot marcar la diferència entre la dependència i l'autonomia.

Característiques de la cadira salvaescaleras Alium a Carlet, València

La cadira salvaescaleras Alium és una solució dissenyada per superar els desafiaments de mobilitat en escales. Amb el seu sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó, ofereix un desplaçament suau i segur en trams rectes i corbs. El seu disseny ergonòmic i còmode assegura una experiència d'usuari confortable durant el trajecte.

Equipada amb característiques de seguretat com ara cinturó retràctil i sensor antiobstacles, la Alium prioritza la protecció de l'usuari en tot moment. El seu muntatge en tots dos costats de l'escala i la seva capacitat de càrrega màxima de fins a 140 kg la fan adequada per a una varietat d'usuaris i entorns. A més, el seu disseny elegant i compacte s'integra fàcilment a l'entorn de qualsevol llar, proporcionant una solució efectiva i discreta per a millorar l'accessibilitat i la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu