sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Existeixen alguns edificis públics que encara no són accessibles, una cosa molt preocupant perquè les persones amb discapacitat han de tenir l'opció d'entrar i sortir sense complicacions de qualsevol lloc. És per això que hem instal·lat una cadira salvaescales a Carpio, de manera que tots els seus habitants puguin accedir a aquest espai públic sense barreres arquitectòniques.

Els espais públics o comunitaris, per llei, han de ser accessibles a persones amb discapacitat o problemes de mobilitat. Com el seu nom indica, és públic així que totes les persones han de tenir l'opció de poder accedir en ell.

En llocs on per espai és impossible instal·lar un ascensor, una cadira salvaescales pot ser una bona opció. Són més petites i fàcils d'instal·lar i totes les persones la poden usar.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS EN ESPAI PÚBLIC DE CARPIO

Com pots veure, en aquest espai públic de Carpio, València, no tenen espai per a instal·lar un ascensor, així que han decidit instal·lar una cadira salvaescales SOCIUS per a poder oferir una forma còmoda i segura per a entrar en les instal·lacions. Aquest model de cadira ofereix una forma molt senzilla de baixar i pujar escales.

La cadira té la capacitat de moure fins a 115 quilos de pes i, opcionalment, es pot preparar per portar fins als 137 quilos. Té un sistema de tracció de pinyó i cremallera de doble tracció, ja que té una guia de doble carril. La cadira pot anar a una velocitat màxima de 0,12 metres per segon.

Perquè la cadira no ocupi espai es pot plegar, és a dir, el reposabraços, el seient i el reposapeus es pleguen perquè la cadira no ocupi tota l'escales. D'aquesta manera altres persones poden passar sense problema per l'escala.

Es pot personalitzar la cadira salvaescales triant el tipus de seient, el color de l'entapissat i canviant el color de la guia. D'aquesta manera aconsegueixes una cadira feta al teu gust i que s'adapta al seu entorn.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu