sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Tenim la solució per a millorar l'accessibilitat en locals comercials perquè puguin complir les noves normatives d'accessibilitat. Un bon exemple d'això és aquesta plataforma elevadora a Cartagena, instal·lada a un restaurant que tenia escales just a l'entrada.

Les plataformes elevadores són solucions d'accessibilitat molt pràctiques i molt ràpides d'instal·lar. Destaquen per no ocupar espai quan no s'utilitzen. Molts locals comercials com ara restaurants, bars o botigues opten per instal·lar un sistema semblant quan hi ha pocs graons.

En VALIDA comptem amb catàleg molt ampli de solucions salvaescales. S'adapten molt bé a molts espais, tant d'interior com d'exterior. A més, ofereixen accessibilitat a persones en cadira de rodes o mobilitat reduïda.

PLATAFORMA ELEVADORA OPTIUM A BAR DE CARTAGENA

En aquest restaurant de Cartagena hem instal·lat la plataforma elevadora OPTIUM per a fer-ho accessible a persones en cadira de rodes. Es tracta d'una plataforma lineal amb un sol braç i és perfecta per a locals que tenen un desnivell de fins a 3 graons.

Una dels avantatges de OPTIUM és que no ocupen l'espai públic, ja que es pleguen i ocupen molt poc espai en el replà on s'instal·la. A més, s'instal·la molt ràpidament i sense haver de fer obres. Per a garantir la màxima seguretat té un sistema que evita que pugui haver perill d'atrapament.

Aquest tipus de plataforma no necessita fossat i pot carregar fins a 300 quilos de pes. Té diferents grandàries, perfecte si tens poc espai en el lloc on s'ha d'instal·lar. Quan està completament plegada altres persones poden passar per les escales amb normalitat.

Aquesta plataforma està formada per un masteler giratori i un braç d'elevació. S'acciona mitjançant un comandament a distància amb cable d'espiral amb dos botons (pujada i baixada). Opcionalment, es pot equipar amb un comandament a distància.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu