sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les cadires salvaescales són una eina molt útil per a persones majors o amb problemes de mobilitat que viuen en cases amb escales. A més de proporcionar seguretat a l'usuari, també poden millorar la qualitat de vida dels usuaris, ja que els permeten moure's fàcilment per la seva llar sense preocupar-se per les escales.

Una dels principals avantatges de les cadires salvaescales és la seva facilitat d'ús. Aquestes cadires estan dissenyades per a ser fàcils d'operar, fins i tot per a persones amb mobilitat reduïda. A més, són molt segures, amb cinturons de seguretat i frens incorporats per a evitar qualsevol tipus d'accident.

Instal·lació de cadira salvaescales a Saragossa

Recentment hem instal·lat una cadira salvaescales model UNIKA en un habitatge particular en Cartoixa Baixa, Zaragoza. Aquesta cadira salvaescaleras en Cartoixa Baixa és una cadira monoraïl per a trams d'escala corbs o amb replans intermedis, dissenyada per a ambients interiors.

La cadira salvaescales instal·lada és molt compacta i no ocupa molt espai, amb una invasió final de només 100 mm. A més, compta amb un control de braços intercanviable i un reposapeus, seient i braços ajustables per a major comoditat de l'usuari.

Els controls de la cadira també són personalitzables, la qual cosa permet als usuaris triar la forma en què volen operar la cadira. La cadira també compta amb una guia monoraïl molt estreta i ajustada, la qual cosa garanteix un funcionament suau i sense problemes.

Una altra característica important de la cadira salvaescales és el seu gir manual, encara que també es pot sol·licitar com a opcional el gir motoritzat. A més, compta amb un display digital que indica la velocitat i la posició de la cadira en tot moment.

Aquesta instal·lació salvaescales en un habitatge particular a Saragossa demostra la versatilitat i les múltiples opcions de personalització d'aquestes cadires. La cadira salvaescales instal·lada a Saragossa és una excel·lent opció per als qui busquen una cadira d'alta qualitat i amb característiques personalitzables per a adaptar-se a les necessitats individuals de cada usuari.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu