sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Quines opcions hi ha per convertir casa teva en un espai accessible? Millora la teva qualitat de vida com ho han fet amb aquesta instal·lació d'una cadira elevadora d'escales en Casas de Benítez. Gràcies a la cadira, ara les persona que viuen en aquesta casa poden baixar les escales sense fer esforç i sense preocupar-se pels dolors als genolls o tenir por a caure's.

Aquestes cadires ofereixen millorar la qualitat de vida a casa de persones que no tenen bona mobilitat a les cames. Això inclou a persones amb malalties cròniques que els impedeixen portar una vida normal. Les cadires destaquen perquè ofereixen una forma molt senzilla per a poder moure's per casa i no fa falta fer obres per a instal·lar-les.

Els salvaescales s'adapten a tota mena d'escales, ja siguin de caragol, amb corbes o rectes. També les que es troben en l'exterior. Per a usar-les solament has de prémer un botó perquè es mogui cap a la direcció que vols.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS EN CASES DE BENÍTEZ

En aquesta finca de Cases de Benítez, Cuenca, s'ha instal·lat la cadira puja escales SOCIUS per a poder salvar aquest tram d'escales. Es tracta d'una cadira amb una guia de doble carril que ofereix un viatge molt estable, còmode i segur.

Aquesta cadira es mou mitjançant un sistema de doble tracció de pinyó i cremallera. Els pals de la guia es fixen directament a l'escala així que s'adapten a la forma i inclinació que tenen. Ve equipada amb un cinturó de seguretat de sèrie, moqueta antilliscant en el reposapeus, sensors antiobstacles per evitar perill d'atrapament. També té una clau de seguretat per a bloquejar la cadira si vols i una pantalla de diagnòstic per detectar possibles errors.

Per a dir la cadira quan estigui en l'altre extrem de la guia el pots fer amb el comandament a distància. També pots personalitzar la cadira amb el seient i colors de la gamma que oferim.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu