sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lar una cadira salvaescales a Casillas és fàcil si comptes amb l'ajuda d'un expert. Per triar entre tots els models de cadires salvaescales és important que un Assessor Tècnic comprovi l'espai. Un cop coneix les característiques del lloc, llavors pot saber quin és el millor model salvaescales.

Tingues en compte que el model pot variar en funció de com siguin el tram d'escales, si és recte o corb o fins i tot d'espiral. També influeix on es troba el tram d'escales, és a dir, si és d'exterior o d'interior.

A VALIDA comptes amb els millors experts per assessorar-te i acompanyar-te en tot moment. A més, compte que totes les cadires tenen diferents opcionals que milloren la seva funcionalitat. És qüestió de triar els que més et convenen.

CADIRA SALVAESCALERAS SOCIUS PER A UNA CASA PARTICULAR DE CASILLAS, ÁVILA

Com veus, en aquesta casa particular de Casillas han instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquest model de cadira té característiques molt interessants que fa que sigui una bona opció, te les expliquem. En primer lloc, SOCIUS té versió per a intempèrie i pot salvar escales amb corbes. En segon lloc, disposa de doble carril, cosa que li proporciona més estabilitat. Finalment, té el Sistema de Doble Tracció, que millora el rendiment del motor.

Per accionar el moviment de la cadira només has de prémer el botó que hi ha en el reposabraços. De sèrie, té un cinturó de seguretat i sensors que eviten col·lisions. També disposa d'un botó d'emergència. A més, per fer-la molt més funcional, té dos comandaments a distància.

La guia de SOCIUS es fa expressament a mida al tram de les teves escales. Què significa això? Que s'adaptada al mil·límetre a l'espai.

Pregunta'ns tot el que vulguis sobre SOCIUS en el nostre telèfon gratuït o envia'ns un formulari. T'atendrem encantats.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu