sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat una cadira salvaescales em Castelldefels per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de mobilitat. Els salvaescales s'han convertit en la millor opció per millorar l'accessibilitat en molts espais gràcies al seu versatilitat.

Els salvaescales s'adapten molt bé a diferents espais, independentment de si es troben en l'exterior o a l'interior. A més, estan pensats per a millorar l'autonomia i la mobilitat de les persones amb discapacitat o problemes de mobilitat. S'instal·len sense necessitat de fer obres i es fan totalment a mida.

Hi ha una gamma molt àmplia de salvaescales que poden millorar la qualitat de vida d'una persona. Per aquesta raó, un assessor sempre t'aconsella amb la millor opció per a tu i es fixa amb les necessitats que tinguis.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA PER A CASA FAMILIAR A CASTELLDEFELS

En aquesta casa de la localitat de Castelldefels, província de Barcelona, han instal·lat la cadira puja escales UNIKA. Aquest model destaca pel seu guia monorraíl en forma ovalada i la seva capacitat de poder salvar escales estretes i amb molta inclinació.

A més, la guia té diferents maneres de començar i acabar el tram perquè aquesta no suposi una nosa enmig del passadís. En el cas d'aquesta casa particular, han fet una guia amb inici "smart start" pel que la guia comença en el primer graó deixant espai lliure en el replà.

UNIKA permet personalització del color de la guia i de l'entapissat del seient. Si el necessites, pots triar a quin reposabraços vols que hi hagi el botó de moviment. A més, hi ha dos tipus de botons.

La cadira és plegable, això significa que tant el reposapeus, com el reposabraços com el seient queden plegats per a ocupar poc espai quan no s'utilitza. D'aquesta manera, altres persones que vulguin passar per l'escala no tindran problemes.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu