sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què podem fer per millorar la vida de persones majors en la seva llar? Si tenen problemes de mobilitat, el millor és millorar l'habitatge. Per exemple, pots fer com aquesta casa on hem instal·lat una cadira puja escales a Castro de Rei. Ara, els seus familiars ja no han d'estar sofrint per baixar i pujar escales.

Amb l'edat, la inestabilitat de les cames sol suposar un problema per a moure's a casa, especialment si hi ha escales. Quan això ocorre, hi ha persones que no poden viure soles o sense l'ajuda d'una altra persona, se senten insegurs i els familiars també. Per acabar amb aquests problemes, les cadires salvaescales suposen una molt bona opció.

Aquestes solucions per a l'accessibilitat suposen una bona opció perquè, primer, no fa falta fer obres per a instal·lar-les, segon, són molt segures i tercer, són molt pràctiques i senzilles d'utilitzar.

CADIRA PUJA ESCALES UNUM PER A CASA PARTICULAR EN CASTRO DE REI

En aquesta casa de dues plantes en la localitat de Castro de Rei, Lugo, hem instal·lat la cadira salvaescales UNUM. Aquest model està pensat per a trams d'escala amb corbes i d'interior. És molt segura i confortable i destaca per un sistema de raïl únic i compacte.

Aquesta cadira té una capacitat de càrrega de 125 quilos i vaig poder moure's a una velocitat de 0.15 metres per segon. L'angle màxim acceptat és de 61 graus, així que suposa molt bona opció per a escales molt pronunciades.

Destaca perquè la guia ocupa poc espai en el replà inferior i, zero, en el replà superior. Així que deixa de ser un impediment per les portes pròximes i no suposa una nosa per a les persones que passen pel passadís. A més, pots personalitzar la cadira amb diferents models de seient i també el color de la guia.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu