sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Et presentem aquesta instal·lació de cadira salvaescales a Caudete, d'Albacete. En aquesta casa, les escales s'han convertit en un problema per als seus habitants. Això pot arribar a passar quan les persones de la casa tenen certa edat o es té mobilitat reduïda.

A VALIDA sabem que els problemes de mobilitat suposen molta frustració i, en moltes ocasions, la persona pot arribar a ser molt dependent de familiars per poder moure's per casa seva. Això, al final, es tradueix en sentiments negatius cap a les capacitats de la pròpia persona.

La solució a aquest problema són les cadires salvaescales: són fàcils d'utilitzar, còmodes i segures. Ideal per a cases particulars ja que retornen la independència a les persones amb problemes per baixar i pujar escales.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER CASA PARTICULAR A CAUDETE

En aquesta casa, en tenir una escala amb sofraja, s'ha decidit instal·lar la cadira salvaescales SOCIUS. Aquesta cadira destaca per tenir doble raïl, cosa que li proporciona màxima seguretat i confort. A més, aquest sistema garanteix una vida llarga al motor.

SOCIUS destaca per ser una cadira salvaescaleras que encaixa en la gran majoria de les escales. Els nostres experts realitzen un pla exacte de la instal·lació per a aconseguir una guia que encaixi a la perfecció amb l'escala, podent evitar columnes i resseguint totes les cantonades.

Per a escales complicades que tenen replans on la guia pot suposar un problema, ja sigui perquè algú podria ensopegar o perquè hi ha una porta a prop, es pot instal·lar una guia plegable. Altres avantatges de SOCIUS són el gir i el plec del reposapeus automàtic.

Si vols que la cadira combini a la perfecció amb l'entorn no hi haurà problemes. SOCIUS té una gran quantitat d'opcions d'entapissat perquè pugui triar el color que vulgui. A més, es pot pintar la guia del color que cregui convenient per aconseguir una integració perfecta amb el lloc.

Truca al telèfon gratuït 900 414 000 o omple el formulari de la web i t'ajudem.

Si necessites acabar amb les barreres arquitectòniques de la llar, a Válida sin barreras t'oferim la possibilitat de realitzar una instal·lació salvaescales que ajudi a millorar l'autonomia i seguretat de les persones d'avançada edat o amb mobilitat reduïda.

Posem al teu abast un ampli ventall d'ajudes tècniques per a millorar qualsevol tram d'escales, per difícil que sembli.

 

Cadira salvaescales Caudete

 

En aquesta casa particular de Caudete, a Albacete, hem instal·lat una cadira salvaescales model FIDUS. Es tracta d'un model especialment fabricat per a salvar trams d'escala rectes.

FIDUS és molt fàcil d'utilitzar, simplement amb mantenir premut el botó de palanca que es troba situat en el reposabraços, la cadira es mourà cap a la direcció desitjada. Per al seu desplaçament també pot utilitzar-se el comandament a distància.

Aquesta cadira funciona amb un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó i disposa de sensors anti obstacles sensibles al tacte.

Aquest pujaescales destaca per ser especialment còmode, àgil, segur i silenciós. A més, realitzem la seva instal·lació de manera ràpida i sense la necessitat de realitzar obres a la llar.

 

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres sense compromís al 900 414 000 o enviant un mail a [email protected].

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu