sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat aquesta cadira salvaescales a Cella, una solució que millorarà la qualitat de vida de les persones usuàries. Les cadires elevadores, són la millor opció per instal·lar a casa particulars amb escales, ja que ajuden a millorar la seguretat i confort dels seus habitants.

Les persones de la tercera edat, amb malalties o persones amb lesions no poden pujar les escales amb garanties de seguretat. En situacions molt greus, no poden sortir de casa o necessiten de l'ajuda d'una persona per a fer-ho.

Els salvaescaleras són una bona forma per acabar amb les barreres arquitectòniques que suposen les escales. Són pràctiques i molt segures, a més, són molt fàcils d'utilitzar.

CADIRA SALVAESCALES AMICUS A CASA ADOSSADA A CELLA

En aquesta casa de Cella, Teruel, hem instal·lat la cadira salvaescales AMICUS. Aquesta cadira pot baixar i pujar escales rectes tant d'interior com en exterior. La seva instal·lació és ràpida i sense obres, per la qual cosa el muntatge es realitza en un temps molt curt.

AMICUS ofereix a la persona usuària seguretat gràcies al seu cinturó de seguretat. també disposa d'un sensor que evita col·lidir amb objectes que pugui haver en el camí. A més, té un botó d'emergència en el reposabraços.

Pot transportar un pes de fins a 160kg a una velocitat de 0,12m/s. Té una bateria que carrega en la vora de les escales. Per a persones que tenen problemes en els genolls o maluc, es pot instal·lar el seient Perch, que permet anar semi dempeus.

La guia és d'alumini i feta a mida a les teves escales. A més, pots triar el color de l'entapissat. El mecanisme és molt silenciós i es mou de forma molt suau perquè no hi hagi sots que puguin provocar desestabilitzar a la persona.

Truca'ns i demana un pressupost gratuït per al teu nou puja escales.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu