sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Complir amb la normativa d'accessibilitat ara és molt fàcil ja que comptes amb moltes possibilitats. Hem fet moltes instal·lacions en diferents locals comercials, per exemple hem instal·lat aquesta plataforma elevadora a Chipiona.

Les plataformes destaquen per permetre a persones amb mobilitat reduïda puguin baixar i pujar escales. A més, estan preparades per a donar servei a persones en cadira de rodes. Destaquen per ser versàtils, pràctiques i segures. Amb elles garanteixes l'accessibilitat del teu establiment a tots els teus clients.

VALIDA compta amb una gamma de models molt àmplia. Un assessor t'ajuda a triar entre els que hi ha perquè pugui complir amb els requeriments que necessites. Com pots comprovar, els elevadors tenen un disseny molt elegant, pensat per a adaptar-se a molts espais.

PLATAFORMA SALVAESCALES METRUM PER A LOCAL COMERCIAL A CHIPIONA

En aquest restaurant de la cosa, a Chipiona, han instal·lat la plataforma elevadora METRUM. Aquest salvaescales permet salvar desnivells de fins a 1 metre d'altura i és capaç de transportar a persones amb o sense cadira de rodes. Aquest elevador de curt recorregut pot carregar un màxim de 340 quilos de pes amb un moviment gradual, sense sots i molt suau.

Es mou mitjançant una pulsació hidràulica i el quadre elèctric està integrat al mateix sistema. La velocitat que té l'elevador és de 5 cm per segon. També s'instal·la una porta amb tancament magnètic per evitar accidents quan la plataforma no està al nivell superior.

Hi ha un panell de control d'acer inoxidable per indicar la direcció cap a on vols anar. Està equipada amb dues barres de protecció automàtica per a delimitar l'espai on hi ha la persona usuària. Ve amb una botonera a distància per a poder moure la plataforma quan es troba a un altre nivell. Aquest elevador es pot plegar per ocupar menys espai.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu