sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si busques una cadira salvaescales en Cintruénigo ho has trobat: en aquesta casa particular han instal·lat una solució d'accessibilitat per millorar la qualitat de vida. Ara, els habitants d'aquesta casa ja no han de preocupar-se més per a baixar i pujar escales.

Les cadires salvaescales s'han convertit en una forma segura de poder moure's per la casa. Les persones amb poca mobilitat, amb discapacitat, o persones grans, poden recuperar la seva mobilitat gràcies a elles.

Per molt complicat que t'ho sembli, segur que hi ha un model de cadira salvaescales perquè encaixi amb les teves escales. A VALIDA oferim una gamma molt àmplia de models, així que per a nosaltres és fàcil trobar una cadira per a tu.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A CINTRUÉNIGO, NAVARRA

En aquesta casa particular de la localitat de Cintruénigo han instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Han personalitzat la guia de la cadira perquè sigui de color negre, d'aquesta manera s'integrar molt bé en l'espai on s'ha instal·lat.

Aquest model de cadira té una guia de doble carril, per la qual cosa es garanteix molt bona estabilitat. A més, té el sistema de Doble Tracció, que millora el rendiment del motor i allarga la seva vida. SOCIUS es plega per a ocupar poc espai en les escales, d'aquesta manera altres persones poden continuar passant per les escales.

Aquest model de cadira té una guia de doble carril, per la qual cosa es garanteix molt bona estabilitat. A més, té el sistema de Doble Tracció, que millora el rendiment del motor i allarga la seva vida. SOCIUS es plega per ocupar poc espai a les escales, d'aquesta manera altres persones poden continuar passant-hi.

Pots triar el plegat del reposapeus automàtic, de manera que si tens problemes en els genolls o maluc no has d'ajupir-te. Pots triar el tipus de seient per poder escollir l'entapissat que més t'agradi.

Ja t'hem convençut? Truca al telèfon gratuït i et fem un pressupost a mida.

Aconseguir un entorn sense barreres arquitectòniques és important per a millorar la qualitat de vida de les persones d'avançada edat, amb discapacitat o amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, l'accessibilitat és primordial perquè no pateixin aïllament social.

Per això, en Válida sin barreras proporcionem tot tipus d'ajudes tècniques per a la supressió de qualsevol desnivell vertical. Disposem d'un catàleg d'ajudes molt ampli i per això, podem donar resposta a qualsevol situació o necessitat per difícil que sembli.

 

Cadira salvaescales Cintruénigo

 

En aquesta casa particular de Cintruénigo hem instal·lat una cadira subeescaleras que permet a les persones pujar i baixar les escales de forma asseguda i autònoma.

Es tracta del model de cadira UNIKA, un salvaescales amb un diàmetre de guia de sol 80mm. Aquesta cadira serveix per a salvar trams d'escala corbs.

És l'opció perfecta per a aquelles escales en les quals inicialment no es podia instal·lar un salvaescaleras perquè disposa d'un inici “Smart Start” en primer graó per a evitar la intrusió en el replà inferior. Això és molt útil per a aquestes situacions en les quals hi ha portes, passadissos o obstacles que no permeten la col·locació de la cadira.

 

Si vols conèixer els nostres models, et deixem amb el catàleg de cadires salvaescales de Válida sin barreras a aquest enllaç.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu